Agenda de la setmana – del 19 al 25 de setembre

Per

setembre 20, 2016AgendaCap comentari

Bon dia! Que tal tot? Nosaltres recuperant poc a poc rutines després de l’atabalamenta que va ser la tornada a l’escola. I aquesta setmana l’he començada fent anys :) per això l’agenda arriba un dia més tard. Aquesta setmana és el dia internacional sense cotxes i al barri també se celebrarà amb algunes activitats i carrers tallats. També hi haurà contacontes, un concert, més classes de prova per als que vulgueu provar alguna extraescolar i el cap de setmana són les festes de la mercè. Al final de tot us deixo l’enllaç al programa perquè comenceu a planificar. Bona setmana!

DIMARTS 20 de SETEMBRE

Classes de prova gratuites de Music Together. A les 17h, 17.30h, 18h i 18.30h a la l’escola de dansa Yisbell (Via Augusta, 319). Durada: 30 minuts. Cal reservar trucant al 661663922 o escriure a info@musictogetherbarcelona.es

DIMECRES 21 de SETEMBRE

Contes a la fresca. Sessió de contacontes a la gespa del jardí. A les 17.30h. Al centre cívic Sarrià.

Jornada de portes obertes a Wonderfun. De 16.30h a 18.30h. Ves a conèixe’ls i a provar un tastet de les seves activitats.

welcome-days-2016

DIJOUS 22 de SETEMBRE

Activitats del Dia internacional sense cotxes. De 10h a 13.30h. Per celebrar el dia internacional sense cotxes el Centre Cívic Sarrià surt al carrer; Trobareu material de l’Espai Infantil El Parc i del Petit Drac: balancins, material de psicomotricitat, sense cotxes per un dia. També sortirà al carrer l’espai d’intercanvi de llibres Bookcrossing i taules per jugar aquell dia al dòmino o als escacs, al bell mig del carrer. Us hi animeu? Ens trobareu al Carrer Vives i Tutó tram entre Eduardo Conde i Riu de l’Or.

dia-internacional-sense-cotxes-sarria

Activitats del dia sense cotxes a la llosa de Sarrià. Durant tot el dia: ludoteca, contes, ioga, xocolatada… teniu tota la info a l’enllaç.

Concert familiar. Concert de música jamaicana by Jamaikids. A les 18h. Al centre cívic Casa Sagnier.

Taller-conte: la carretera bona. En el marc del dia internacional sense cotxes. Per introduïrs als més petits en el coneixement de les senyals de trànsit i l’educació viaria. A les 17.30h. A la biblioteca Sant Gervasi Joan Maragall.

DIVENDRES 23, DISSABTE 24 i DIUMENGE 25 – FESTES DE LA MERCÈ de BARCELONA

I com ja sabeu aquest cap de setmana és la festa major de Barcelona, les festes de la Mercè. Hi ha molts edicifis, llocs i museus de Barcelona que tenen jornada de portes obertes. Entre ells, els que ens toquen més d’aprop, el Reial Monestir de Pedralbes i el Cosmocaixa.

Com podeu imaginar, el programa és molt extens, amb moltes activitats per triar. Us el deixo en aquest enllaç:

Programa de la Mercè 2016

la-merce-poster-2016

 

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.