Llocs d’extraescolars a Sarrià: anglès, dansa, art, piscina, música, en família…

Ja sigui perquè ho demanen, perquè els pares en tenim necessitat o perquè pensem que és bo per al seu futur, el cas és que molts nens i nenes comencen a fer classes extraescolars desde ben petits.

A Sarrià i Sant Gervasi hi ha molts llocs que ofereixen extraescolars de qualitat, que aporten un plus a tot allò que els nens aprenen a l’escola o un extra d’hores en assignatures més marginades, però igualment importants, com poden ser la música, la dansa o l’art.

Per això avui vull fer una llista dels llocs d’extraescolars a Sarrià i Sant Gervasi que més conec (personalment o per referències) i que més m’agraden. Si voleu afegir els de la vostra confiança podeu fer-ho als comentaris.

banner extraescolars a sarria

Extraescolars d’anglès

Desde que vaig començar amb el blog hi ha dos llocs al barri que he pogut conèixer personalment i que se que fan una bona feina. Un o l’altre ja depèn dels gustos de cadascú.

WonderFun

La idea de la Maria en obrir WonderFun és que els nens aprenguessin anglès d’una manera divertida i tal com s’aprèn la llengua materna. Aquí no hi ha fitxes ni repeticions de vocabulari. Cada semestre es fa una activitat: arts and crafts, theatre o nature and environtment. Cada classe la porta un professor d’anglès nadiu i així mentre fan l’activitat van parlant i aprenent vocabulari sobre allò amb el que treballen. Aquí us expliquen millor de què va cada cosa.

Les classes són d’una hora un cop o dos per setmana, per a nens i nenes de 3 a 12 anys. També fan casal de Nadal, d’Estiu i de Setmana Santa i podeu llogar una sala per a festes d’aniversari.

Aquí podeu llegir l’article més extens que els vam dedicar quan van obrir.

Kids & Us

La Gabriela està al capdavant de Kids & Us Sarrià. El seu mètode es basa en l’aprenentage de l’anglès de manera natural. Els grups es formen per edats i cada grup té un personatge que acompanaya els nens durant tot el curs. A partir de jocs, contes, cançons o danses fan una immersió lingüística total en què s’aprofita la gran capacitat d’aprenentatge que tenen els nens en edats tan primerenques. Les classes es reforcen amb uns materials pedagògics exclusius creats per la pròpia empresa. El mètode requereix també col·laboració a casa, ja que sempre donen algun material perquè pare si fills treballin junts.

Els nens d’1 i 2 anys van sempre acompanyats dels pares i a partir de 3 anys ja van sols. També fan casals i alguns cursos en família que podeu consultar a la seva web o trucant al 93 114 58 20.

Aquí podeu llegir l’article amb les impressions de la nostra visita.

Extraescolars de música

Antàrtida

Una escola de música creativa que porta més de 25 anys al barri que es desmarca de la típica acadèmia de “fer músics” i aposta perquè els nens aprenguin jugant i passant-ho bé. Les seves instal·lacions estan plenes de ginys divertits i curiosos. Tenen també molta vinculació amb el barri on hi fan moltes activitats.

Can Ponsic

Un dels centres de l’Escola Municipal de Música es troba molt a prop del barri. Allí hi poden anar nens de totes les edats a aprendre i també hi fan classes en família per als més petits de 3 anys.

Extraescolars de dansa

Vàrium, espai de moviment

Un lloc de dansa que porta molts anys al barri on fan classes per a nens i nenes a partir de 4 anys, a partir de 16 anys, per adults i també formació per a ballarins professionals. Fan hip hop, contamporànea, jazz modern, breakdance i dansa acrobàcia.

Coco Comín

Una escola de dansa i comèdia musical de referència a la ciutat. Ofereix classes amateurs per a nens i nenes a partir de 4 anys que vulguin practicar cant, dansa o interpretació explorant diferents àrees del moviment.

Yisbell

Si us agrada més la dansa clàssica i el ballet aquí trobareu classes per a tots els grups d’edat.

Extraescolars d’art i manualitats

Escola Traç

Una escola d’art que ja en sí mateixa és totalment inspiradora. El lloc és fantàstic, els professionals que ho porten també i deixen molta llibertat a l’hora de crear. Per als més petits hi ha classes en família.

Just for you kids

Manualitats per a nens i nenes, tallers per a pares, festes d’aniversari… un espai versàtil per a tota la família amb activitats que giren entorn a l’art i la creativitat.

Extraescolars de piscina

Penguins Barcelona

Un espai de natació i psicomotricitat amb instal·lacions pioneres i un mètode d’ensenyament molt innovador i respectuós amb els infants. Us en vaig parlar aquí quan van obrir. Fan classes per a nens i nenes, bebès i també embarassades i postpart.

Can Caralleu

Un centre d’esports municipal on fan classes de piscina per a nens i nenes, amb piscina també d’estiu i classes per a nadons.

Extraescolars tecnològiques

Time to play

Ciències, tecnologia, robòtica, programació, disseny de jocs, desenvolupament d’aplicacions… moltes activitats relacionades amb la tecnologia que els nens i nenes aprendran de manera divertida i adaptada als grups d’edat.

Centre kepler

Mentre que els alumnes que els agrada la música, els idiomes o els esports compten amb una àmplia oferta formativa extraescolar, els nens i nenes interessats en la ciència i la tecnologia no solen tenir l’oportunitat de gaudir d’aquests serveis. Al Centre Kepler ofereixen tallers extraescolars adreçats a alumnes entre 5 i 16 anys, on els participants podran aprendre, experimentar i divertir-se a través de classes dinàmiques i lúdiques. El temari dels tallers té un alt grau de flexibilitat, i s’ofereix en format de classes particulars o en grups reduïts (3-5 participants) per tal d’adaptar els continguts als interessos específics de cada grup. Reptes, experiments, projectes i manualitats per descobrir i ampliar els coneixements de forma pràctica, alhora que es diverteixen aprenent amb companys que comparteixen els seus mateixos interessos!

Extraescolars en família

Creix amb Traça

L’Eva ha creat a Creix amb Traça una gran familia. Jo hi he anat varies vegades amb els meus fills i m’hi he sentit com a casa. En realitat més que un lloc d’extraescolars és un lloc d’acompanyament a la criança, on pares i fills hi van junts, però on els nens s’ho passen igual de bé fent les activitats que es proposen i les mares i pares aprenem i compartim inquietuds.

Tenen dos cursos principals:

– Pas a pas amb el teu fill: per a nens i nenes de 0 a 3 anys. Amb grups reduïts separats per edats. El curs es desenvolupa a través del joc, el moviment i activitats relacionades amb l’afectivitat i les emocions.

– El jardí de les emocions: per a nens i nenes de 3 a 6 anys. Amb grups reduïts separats per edats. Un curs que t’ajuda a identificar les emocions que hi ha darrere el comportament del teu fill, per comprendre’l i acompanyar-lo des del respecte. En un primer nivell els pares i fills hi van junts. Els nens de 4 a 6 anys ja hi van sols.

També es pot anar al Petit Gimnàs, un espai gran on els nens poden moures en total llibertat i d’una manera segura experimentant amb el seu cos i diferents materials. I sobretot, passant-ho bé. Us vaig explicar aquí la meva experiència.

A més a més també fan activitats puntuals per a nens o lloguen les sales per a festes d’aniversari.

El Petit Drac

Un espai familiar al barri al que li tinc molt d’apreci per tots els anys que hi hem estat anant amb els nens, tot el que ens ha ensenyat i per les bones professionals que hi hem trobat. Un lloc on fer tribu, relacionar-se amb altres famílies i jugar pares i fills.

 

Cap resposta a “Llocs d’extraescolars a Sarrià: anglès, dansa, art, piscina, música, en família…”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.