Activitats amb nadons a Sarrià-Sant Gervasi

Per falta de temps se m’acumulen les coses per explicar-vos! Necessitaria dies de 48h o, el que ja estic intentant, dur a terme els bons propòsits que em vaig marcar aquest inici d’any.

De moment vaig actualitzant cosetes que ja s’estaven quedant antigues, perquè tingueu tota la informació al dia. Fa temps vaig escriure una entrada sobre activitats per a fer amb bebès al barri: piscina, ioga, massatge infantil, música…

Recomano l’espai nadó al Petit Drac, aquest cop per experiència pròpia, ja que hi vaig anar amb en Martí i no puc estar-ne més contenta. No només va ser útil i enriquidor sinó que a més a més, amb les noies del grup encara ens seguim veient i hem intentat continuar quedant un cop a la setmana, per xerrar, distreure’ns i que els peques es vagin coneixent cada cop més. Un petó noies!

Espai Nadó Petit Drac

També hi ha novetats a Creix amb Traça.

Han estrenat el Petit Gimnàs, un espai on els bebès gatejador i fins a 3 anys poden explorar, pujar, baixar, saltar… moure’s! en un espai adaptat totalment a les seves necessitats. Horaris de matí i tarda a un preu molt assequible. Més informació aquí.

També al febrer començarà un nou curs  pràctic de massatge infantil per a mares/pares amb nadons de 1 a 9 mesos.

I per últim, a WonderFun, dediquen els matins a activitats per als més petits. També trobareu oferta de massatge per a nadons i cursos de ioga per a mamàs i bebès. Més detalls en aquest post i a la web de WonderFun.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.