Espai nadó al Petit Drac

Des del març al juny de l’any passat vaig anar amb en Martí a l’espai nadó de l’espai familiar Petit Drac. Va estar molt bé, em va servir de desconnexió, per sortir de casa i atendre en Martí, però alhora poder parlar amb altres adults. L’espai nadó està pensat principalment com un lloc de trobada per a mares i pares amb els seus nadons, per compartir l’experiència de criança i passar una estona xerrant i intercanviant dubtes, alegries… i el que vagi sorgint.

Petit Drac

El nostre el guiava la Mireia i vam sortir amb molts recursos, webs interessants i articles sobre criança que ens proposava segons els interessos teníem. A part, també hi havia dies que hi havia tallers o cursos. Va venir un fisioterapeuta a ensenyar-nos massatges per a combatre el mal d’esquena, una fisio també a fer una sessió d’exercicis post-part, una nutricionista a parlar-nos de la introducció d’aliments complementaris, vam tenir classe de primers auxilis, classe de música i cançons de falda…

Vaja, que a part de estar amb gent i compartir experiències, vam aprendre molt.

Espai Nado Petit Drac

Aquí en Martí i la meva super nebodeta Berta jugant mentre nosaltres apreníem a fer massatges.

espai nado petit drac

Jo i en Martí concentrats per les cançons i jocs de falda.

Ara es posa en marxa un nou grup (els dijous de 12:30h a 14h), així que si heu tingut un bebè i esteu de baixa, us ho recomano. Ho passareu bé i a més aprendreu moltes coses d’aquesta nova etapa.

Nosaltres ja no hi anem, però les del grup ens seguim veient sempre que podem cada dijous i així seguim compartint (i compartint també berenars!) i veient com van creixent aquests nadons que ara ja no ho són tant.

Cap resposta a “Espai nadó al Petit Drac”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.