A Peu de Pàgina, més que una llibreria.

La llibreria A Peu de Pàgina es troba al carrer Major de Sarrià 50, al bell mig del barri. Està oberta des del 2008, però la Gemma, la seva propietària i llibretera, li ha sabut donar el caliu de les llibreries de tota la vida, un lloc per entrar-hi sense presses i deixar-te recomanar.

a peu de pagina 1

El local és gran i lluminós i està cuidat en tots els detalls.

A Peu de Pàgina

Tot i que dedicada a totes les edats, la Gemma ha posat una especial atenció als nens i al foment de la lectura en els més menuts, que tenen el seu raconet amb una àmplia oferta per a tots els gustos, escollida personalment i sempre suggerent.

A Peu de Pàgina

Però A Peu de Pàgina és més que una llibreria. Ha volgut anar més enllà i implicar-se i relacionar-se amb el barri i la seva gent.

A Peu de Pàgina

Al pis de dalt hi ha una sala on un cop al mes s’hi reuneix el club de lectura, s’hi fan presentacions de llibres amb els autors o l’hora del conte per als més petits.

A Peu de Pàgina

A Peu de PàginaFoto de la web de A Peu de Pàgina. Espectacle de Lila Liluki.

També hi ha exposicions de pintura i venda d’ilustracions, com les que tenen ara de l’Anna Llenas, que són fantàstiques.

I perquè els més petits estiguin entretinguts mentre nosaltres triem llibre o ens deixem recomanar, disposen d’un raconet de lo més tranquil i agradable perquè llegeixin o juguin.

A Peu de Pàgina

Per a tots els que ens agraden els llibres i els bons llibreters, és una sort tenir un lloc com aquest a tocar de casa. Les llibreries així són les que posen molt més que un granet de sorra perquè els nostres menuts s’endinsin en el fabulós món de la lectura.

A Peu de Pàgina

Llibreria A Peu de Pàgina
c Major de Sarrià, 50. 08017 Barcelona.
Tel. 932 806 050
www.apeudepagina.com llibreria@apeudepagina.com
http://apeudepagina.wordpress.com

Cap resposta a “A Peu de Pàgina, més que una llibreria.”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.