Música per a nadons i per als més petitons

Des de l’1 de setembre i fins el dia 15, està oberta la pre-incripció per als cursos de tardor de “música per a nadons i per als més petitons” a l’escola de música municipal Can Ponsic.

Can Ponsic

Hi ha tres tallers diferents segons les edats:

– Taller “Ballmanetes” per infants de 2 a 11 mesos.
– Taller “Arri, arri, tatanet” per infants de 12 a 23 mesos.
– Taller “Salta miralta” per infants de 2 a 3 anys.

El preu del taller és de 82 euros i, els de tardor, tenen lloc des de principis d’octubre a finals de desembre.

Per edat, aquest any ens toca el “salta miralta”. L’any passat vam anar a “Arri arri tatanet” i vam tenir molt bona experiència. Podeu veure l’entrada que vaig fer en el seu moment explicant com és la classe aquí.

El formulari d’incripció és molt senzill i s’omple a través de la seva web. Hi ha temps fins el 15 de setembre. Un cop feta la pre-inscripció toca esperar i el dia 16 es podrà mirar per internet si has obtingut plaça. En el cas que el nombre d’inscripcions sigui major que el nombre de places, l’adjudicació es farà per sorteig.

Us deixo el link cap a la pàgina web de l’escola perquè pogueu trobar tota la informació i l’explicació detallada de cada curs.

 

3 Respostes a “Música per a nadons i per als més petitons”
 1. Natalia

  Bon dia! Moltes gracies per la informació que has compartit. He vist la entrada del “Arri arri tatanet” i m’ha agradat molt! He arribat buscant informació de aquests tallers i tot i que ens hauria tocat el tatanet aquesta tardor, hem arribat tard a les preinscripcions. La propera será ja el “Salta, Miralta” (la nena fa 2 anys al octubre) aixi que ens agradaria veure la teva experiencia quan l’hagis fet :)

  Desafortunadament vivim a Gracia i no podem aprofitar tota la informació que dones al teu bloc pero fas molt bona feina informativa! Saps si hi ha algun bloc semblant per a la zona de Gracia/Eixample? Vivim al limit de tots dos districtes i som nous al barri aixi que no coneixem gaire.

  Moltes gracies!

 2. Sarrià Petits

  Hola Natàlia,

  M’alegro que t’agradi la pàgina i sobretot que et sigui útil. Nosaltres vam venir a viure a Sarrià ara fa tres anys, just abans de tenir l’Emma i tampoc coneixia el barri i m’hagués anat molt bé una web com aquesta. Per això em vaig decidir a fer-la jo mateixa ara que tinc més experiència.

  Ja publicaré el Salta Miralta quan porti unes quantes classes, segur que estarà molt bé també. No conec cap blog així específic de barri. Només la web de les noies de mammaproof.org amb qui col·laboro de tant en tant, que està molt bé i és de tot Barcelona.

  Si tens facebook i vols fer un “m’agrada” a Sarrià Petits, allà publico informació del barri i també de Barcelona i altres activitats que es poden fer amb nens.
  https://www.facebook.com/sarriapetits

  Una abraçada i gràcies pel comentari! Laia.

  • Storm

   Chère Madame,Plus de deux ans déjà de passions et d’enthousiasmes partagés sur votre bla23#8g&0;Qu’ollez-vous nous réserver pour votre 500ème article: dans 33 livraisons si mes calculs sont exacts?Un chef d’oeuvre s’imposera, naturellement!Merci pour la qualité de « Enfin Livre! » où l’érudition le dispute à l’humour.Hyacinthe

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.