Casals d’estiu i setembre a Sarrià

A nosaltres ja ens queda poquet de vacances i anem pensant com ens combinarem per als dies de setembre que ens queden amb els nens. Normalment, en el nostre cas que treballem desde casa, doncs anem fent torns jo i el seu pare i anem tirant. Però si necessiteu casals per setembre, al barri hi ha llocs molt xulos on en fan i segur que s’ho passen de conya. Aquí us deixo una llista dels llocs de casals d’estiu a Sarrià que més conec. A comentaris podeu afegir els de la vostra confiança o també si vosaltres mateixos els que l’oferiu.

– WonderFun: una escola d’anglès on els nens aprenen jugant. Fa temps que els conec, l’Emma hi va anar i el tracte és fantàstic i l’ambient molt bo. Fan immersió lingüística en anglès i els nens aprenen fent activitats que els agraden com teatre, música, treball amb la natura, manualitats… sempre fan sortides i també visites als parcs del barri.

casal angles wonderfun sarria

Si vols saber més sobre Wonderfun, en vaig escriure un article quan van obrir. Pots llegir-lo aquí.

– Kids&Us Sarrià: casal d’estiu en anglès per a per a nens de 3 a 10 anys. Durant les Fun Weeks, duen a terme diverses activitats, exclusivament en anglès, que divideixen en sis grans blocs: psicomotricitat, teatre, hora del conte, manualitats, mercat, cançons i quadern de classe. Al setembre la temàtica girarà entorn a la tecnologia.

fun weeks kids and us sarria

Si vols conèixer la nostra experiència a Kids and Us, t’ho expliquem aquí.

– Mentacraft: casal creatiu per aprendre a fer coses a mà. Per a nens i nenes de 7 a 13 anys. La Núria, pintora de professió, és encantadora amb els nens i molt creativa. En el seu taller a Sarrià aprendran a fer coses senzilles cosint, amb la tècnica d’scrapbooking, trapillo, pulseres… segur que s’ho passen bé i es podran endur les coses fetes per ells a casa.  Més info aquí.

MENTA-CRAFT_estiu.pdf

Nosaltres hi vam anar fa uns mesos i vam fer unes postals de Nadal ben boniques.

– Creix amb Traça: casal amb activitats lúdiques, joc lliure i acompanyament emocional. L’Eva i el seu equip són una referència al barri acompanyant a les famílies a créixer en tots els sentits i encarant els conflictes de manera respectuosa. Els més petits de la casa estaran en molt bones mans, acompanyats en el seu desenvolupament, fent activitats segures i adaptades a la seva edat. Més info aquí.

casal setembre creix amb traça

– Just for you kids: casal creatiu on els nens podran experiementar amb diferents tècniques artístiques. Fan casal a setembre del 29 d’agost al 9 de setembre. Més info aquí.

casal just for you kids

Fa poc vam anar a conèixer el seu nou local al barri. Si voleu saber més de tot el que ofereixen, aquí us ho explico.

– Lenoarmi: casal de piscina per a nens de 2-3 anys fins a 7. Activitats: Piscina (tots els dies), manualitats, jocs de moviment, teatre, música…  Més info aquí.

Varium: casal de dansa per a nens i nenes de 5 a 12 anys. Dansa creativa, hip hop, jazz, tetare, jocs d’aigua… Més informació aquí.

casal setembre varium

– Cookiteca: casal de cuina per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Per aprendre a cuinar de forma creativa. Inclou esmorzar, una activitat diària i dinar que es preparen ells mateixos. Més informació aquí.colonies de cuina cookiteca

– Time to play: casal tecnològic per a nens i nenes a partir de 3 anys. Més informació aquí.

time to play casals

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.