Verdi Kids, cinema de qualitat per a nens.

Els cinemes Verdi de Gràcia dediquen els matins de diumenge als més petits.

Verdi Kids

Nosaltres vam anar diumenge passat a les 11:30h a la sessió “No tot és el que sembla” de contacontes i curts d’animació. La selecció em va agradar molt i a l’Emma també. És amb poc diàleg, dura 1h i està recomanat per a nens de 2 a 4 anys. L’Emma va estar tota l’estona interessada i no se li va fer pesat.

Verdi Kids

Verdi Kids

Molt recomanable per als més petits, ja que són històries de 5 minuts i no han de mantenir l’atenció molta estona. Parlen poc, tot és molt visual i tots els curts estan molt ben fets. Si esteu interessats, repeteixen aquesta mateixa sessió el dia 8 de desembre.

Podeu consultar la resta de la programació de El Meu Primer Verdi aquí. Jo m’estic pensant de dur a l’Emma a veure Peter Pan, una de les meves pel·lícules preferides de quan era petita, però no se si potser és massa aviat. M’encantaria veure-la en pantalla gran!

Verdi Kids

A la mateixa hora que la nostra sessió, també hi havia programades les pel·lícules de Verdi Kids. Així com les de El Meu Primer Verdi canvien cada diumenge i les repeteixen només dues vegades en mesos diferents, les pel·lícules de Verdi Kids estan en cartellera durant un temps, com una pel·lícula de cine “normal”. I també tenen sessions a la tarda. Una de les que han estrenat és “un peix fora del mar” i una noia que vaig trobar mentre fèiem cua me la va recomanar molt.

I per últim, els cinemes Verdi acolliran quatre de les sessions de pel·lícules de El Meu Primer Festival, un festival de cinema per a públic escolar i familiar que celebra aquest any la seva sisena edició. Tindrà lloc del 16 al 24 de novembre a diverses sales de Barcelona.

el meu primer festival

Abans de tenir nens anava molt al cinema, sempre m’ha agradat. I s’agraeixen iniciatives com aquesta que acosten el cine als més petits, permetent-nos compartir aquesta afició a pares i fills i, a més a més, amb uns continguts tan cuidats i ben escollits. Gràcies Verdi!

Podeu consultar tota la cartellera a la web de Verdi Kids i seguir-los a facebook per estar al dia de novetats, ofertes i concursos.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.