Trobada a la casa de colònies de Calafell de la Fundació Pere Tarrés

Fa uns dies vam trobar-nos un dissabte amb altres famílies per conèixer les propostes de colonies d’estiu de la Fundació Pere Tarrés. Tenen cases de colònies per tot Catalunya on fan colònies d’estiu per a nens i nenes de 5 a 17 anys. Ja us vaig explicar la meva reflexió sobre anar de colònies. Segueixo pensant que els meus són massa petits, però d’aquí un temps espero que m’ho demanin i s’hi vegin capaços.

monitors fundacio pere tarres

Vam estar a la casa Artur Martorell de Calafell, on s’hi fan per exemple les colònies per als més petits (de 5 a 8 anys) o les colònies d’esports en anglès. Jo en aquest cas havia organitzat la trobada, però no havia estat mai a la casa ni vist les activitats que hi solen fer. I la veritat és que ho van preparar molt bé. Molt ben organitzat i els monitors molt macos en tot moment.

A les colònies de la Fundació donen molta importància a educar en valors i el temps de lleure és ideal per fer-ho. Companyerisme, empatia, autonomia… tot es pot aprendre mentre ho passes bé. I veient com van treballar els monitors amb tots els nens em vaig poder fer una idea de la qualitat de les colònies que preparen. Per alguna cosa tothom en parla tan bé.

colonies estiu tir amb arc

Van fer activitats de tot tipus i per a totes les edats. Primer van fer tir amb arc. Una passada! els nens van estar molt motivats, ja que és una cosa que no fan habitualment. I mares i pares també es van voler apuntar a provar-ho. A la casa hi tenen uns aquaris on els van explicar els diferents animals de mar i després van poder veure’ls i tocar-los ells mateixos. I aprendre’n moltes curiositats. Fins i tot els més petits van mantenir l’interès.

aquari casa colonies

Abans de dinar, per acabar d’agafar gana, van anar en patinet, van fer un circuit i els més petits van pujar amb els pares.

El dinar va ser de casa de colònies, com ens els vells temps. Tots junts al menjador en taules llargues, amb molta gana i ajudant-nos a servir i a recollir. El menjar estava molt bo i destaco la cura que tenen amb tot tipus d’intolèancies i alèrgies que hi pugui haver. Van adaptar els plats especials que van fer falta.

dinar casa de colonies

Després de dinar els nens van anar a passar una estona tranquila fent manualitats. Van fer una medalla d’animals de mar que es van ben guanyar. Els meus van arribar a la tarda i van alucinar amb el vaixell pirata, els llocs per escalar i la immensa piscina que hi ha. No la vam poder provar però segur que a l’estiu és genial gaudir-la.

piscina casa artur martorell calafell

vaixell pirata casa colonies

tobogan casa colonies

Un dia fantàstic en companyia de les famílies de Planeta Babetes, Doble Aventuras, Bloggers and Family, Viajares, Inspirarte, la nave de V, con m de madre, Familias Activas, la mama vaca, Mirando desde tu Altura, Cada día es Domingo i la opinión de mamá que agraeixo molt que haguessin vingut.

I a Jugaia, Bira Biro Editorial i Clàudia Bruna de coaching para padres, els regals que ens van fer. Ja us en parlaré més endavant!

peretarresbloggersday colonies

Penso que a tots ens va agradar molt i ja ens vam informar per les vacances en família que també organitzen. Els caps de setmana o setmanes senceres a l’agost. Està super bé perquè inclou una setmana a la casa tot inclòs i a més a més entren també activitats amb monitor només per als nens (i els pares relax, que a vegades ja toca) i també activitats amb monitors per a tota la família. Això us ho explico un altre dia en més detall.

 

Cap resposta a “Trobada a la casa de colònies de Calafell de la Fundació Pere Tarrés”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.