Sensacional, al Mercat de les Flors

La companyia Imaginart presenta l’espectacle Sensacional al Mercat de les Flors de Barcelona (c/ Lleida 59, 08004 Barcelona).

Sensacional

Sensacional és un espectacle pensat per als més petits, nens i nenes de 18 mesos a 3 anys. Un espai de sensacions audiovisuals on els infants es troben amb una gran pantalla on es projecten imatges en alta resolució que omplen tot l’espai i els cossos dels participants. Els nens i les nenes es deixen emportar per la força de les imatges, pel joc que aquestes provoquen i per la suggerent banda sonora, que els transporta a experimentar, a través del joc, a un món de sons i colors.

sensacional

L’espectacle està programat per als dies 17, 18, 24 i 25 de març de 2012. Hi haurà 4 funcions diàries: 11:00h / 11:30h / 12:00h / 12:30h. El preu de les entrades és de 8 euros tan per petits com per adults. Per comprar les entrades o per més informació visiteu aquí la web del Mercat de les Flors.

Sensacional

Nosaltres ja tenim les nostres per aquest cap de setmana!

………………

I 4 dies més tard… ja hem vist l’espectacle! Aquí teniu la meva opinió:

M’ha agradat molt la idea, la música i les imatges impreses en la superfície blanca. Els adults seiem al vosltant i els nens, vestits de blanc, eren els únics que podien entrar. Els més grans han entrat de seguida i s’ho han passat molt bé perseguint les imatges, tirant-se per terra,… Els més petits, com la meva filla que té 21 mesos, s’ho han mirat bastanta estona desde fora, una mica al·lucinant i poc a poc s’han atrevit a aventurar-se. Per això a mi se m’ha fet curt. Dura uns 15-20 minuts i amb tan poc temps, quan els nens comencen a agafar confiança, ja s’ha acabat l’espectacle. Per tant, si teniu nens prop de 3 anys o més petits però echaos palante, com se sol dir, vosaltres i ells disfrutareu d’aquest espectacle tan original i ben fet. Per nens més petits o que els costa un temps adaptar-se a situacions noves i tanta informació, potser trobareu que es fa una mica curt perquè el puguin aprofitar i que no val la pena els diners que costa.

La meva humil opinió. Si algú també hi ha anat i vol dir-hi la seva, podeu fer-ho als comentaris.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.