Sant Joan al districte

A Barcelona, l’arribada de l’estiu se celebra des de fa una pila d’anys als carrers, a les places, als terrats… amb pirotècnia (coets, bombetes, piules, petards…), fogueres i revetlles populars amb orquestres i ball. Sarrià també celebra la nit més curta amb diverses festes veïnals i als centres cívics.

Divendres 22 de juny

De les 17.30 a les 19.30 h. 10è aniversari de la Biblioteca Collserola i del Centre Cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán. Activitat infantil «Festa de Sant Joan». Tallers i actuació de Folkserola.

A les 17.30 h. Revetlla al Casal de barri Can Rectoret. Gimcana familiar i coca per berenar. Arriba l’estiu! La nit és més curta…celebrem la revetlla de Sant Joan amb una gimcana familiar als voltants del centre. Tots els participants i públic en general podran tastar un bon tros de coca…

Dissabte 23 de juny

coca sant joan

A les 21h. Revetlla a la Casa Orlandai. Sopar de Sant Joan. Entrants, fideuà, coca i cava. Preu | 13 € adults, 9 € fins a 12 anys. Organitza | Cooperativa Cafè Orlandai. A les 23h. Concert de rumba catalana amb the Bombins.

A les 21:30h, arribada de la Flama del Canigó a pg. St. Joan Bosco. Recorregut: pg. St. Joan Bosco, pl. Artós, Major de Sarrià i arribada a la pl. Consell de Vila a les 22.00h.

A les 22h. Revetlla popular amb coca a la pl. Consell de Vila a les 22.00h.

A les 21:30h. Revetlla a la Plaça Mañé i Flaquer. Baixa’t el sopar i la coca i celebra amb nosaltres la nit de Sant Joan. Nosaltres posem la taula i les cadires (PRÈVIA INSCRIPCIÓ FINS AL 21 DE JUNY) i la música enllaunada (com ha de ser!). Organitza: l’Associació de Veïns i Comissió de Festes del Farró.

revetlla mañe i flaquer

I si voleu veure què fan a la resta de Barcelona, en aquest enllaç trobareu tota la informació. Bones festes i feliç estiu!!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.