Projecte Kimo-Kap: bandanes solidàries per a nens i nenes en tractament oncològic

Per

octubre 19, 2016AgendaCap comentari

Un parell de cops a l’any a la Casa Sagnier es du a terme un projecte solidari bonic i emocionant que he pensat compartir amb vosaltres. Segur que les (o els!) que tingueu teles, sapigueu cosir… podeu donar un cop de mà!

Els Kimo-kaps son mocadors bandana solidaris que es regalen a nens i nenes en tractament oncològic. L’idea va néixer a Estats Units i s’ha fet extensiva a molts llocs del món. Va sorgir de la dificultat de trobar mocadors fets de teles adeqüades i prou grans per a protegir el cap dels nens del sol durant l’estiu i, poc a poc, ha anat creixent fins a comptar amb col·laboradors per tot Espanya i coordinadors en totes les comunitats autònomes. Ells s’encarreguen de fer arribar aquests regals fets amb molt d’amor i repartir somriures a tots els hospitals.

kimo-kap

Es pot col·laborar cosint-los (aquí hi ha un bon tutorial i aquí podeu descarregar el patró), donant teles, fent difusió del projecte… o de moltes altres maneres. Tota ajuda compta!

El centre cívic Casa Sagnier (c/Brusi, 51) és punt oficial de recollida a Barcelona. Si voleu col·laborar, aquest proper dissabte 22 d’octubre a les 10h i fins les 14h organitzen una jornada de costura solidaria. Si vols participar, et pots inscriure aquí.

kimo-kap-casa-sagnier

I per a més informació sobre com ajudar en aquest projecte, pots escriure a: kimokap14@gmail.com

 

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.