Pla de platja per l’últim dia de l’any

Bon any a tots! Com proven les festes? Nosaltres cap aquí i cap allà, tot molt familiar i sense fer res en especial. Simplement disfrutant de les vacances.

BON ANY 2014

Un dels regals del calendari d’advent de l’Emma era un dia de platja i vam reservar aquest plan per l’últim dia de l’any. Vam anar a la Vil·la Olímpica, vam jugar amb la sorra, vam escalar la piràmide, vam recollir petxines,  i inclús la més valenta de la família va sucar els peus a l’aigua! Ens ho vam passar molt bé. Que afortunats de tenir el mar tan aprop!

platja vila olimpica

platja vil·la olímpica

platja vil·la olímpica

Després vam anar a dinar al Gino’s del costat de les torres, un restaurant de pizza i pasta, aposta segura amb els nens. Els cambrers van ser molt amables i es van afanyar a demanar-nos què volia l’Emma per portar-li de seguida i que no haguéssim d’esperar.

Gino's Vil·la Olímpica

Ho tenen molt ben adaptat per als més petits, amb colors i papers per entretenir-los mentre arriba el menjar (o quan han acabat), trones i cambiador al bany.

Gino's Vil·la Olímpica

Vam estar-hi molt a gust i la qualitat-preu era correcta, però la veritat és que el menjar no va ser res de l’altre món.

A la nit vam fer un sopar horari infantil (a les 20h!) de pica-pica amb els menjars preferits de l’Emma i vam pendre els raïms a les nou gràcies a la campana de l’escola dels salesians, que sentim des de casa. Després una mica de festeta i a dormir!

cap d'any 2014

Després va començar la festa per nosaltres (els pares), però jo aquest any estic maleïda perquè el Martí es va despertar i em vaig passar les campanades donant-li el pit. Ell es va endur el primer petó de 2014 :)

Us desitgem un molt bon any. Que sigueu molt feliços i que els vostres somnis es facin realitat! Ens veiem per aquí!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.