Piu et Nau, roba còmoda i elegant per als teus petits.

No acostumo a parlar de marques de roba, però Piu et Nau és de les meves preferides i, aquesta setmana, són les artistes convidades de la botiga Suit Beibi de Sarrià. Cada dia passo per davant de l’aparador de la Susana i no em puc estar d’aturar-m’hi. Mireu que xulo!

suit beibi piu et nau

Piu et Nau és una firma catalana fundada l’any 2008 especialitzada en roba infantil per a nens i nenes de 0 a 5 anys. Les seves col·leccions són made in Barcelona, fetes 100% de cotó d’alta qualitat. La seva roba m’agrada perquè és senzilla, portable, pràctica i molt còmoda per al bebé o nen, però alhora és elegant, creativa i molt combinable.

Aquestes són algunes de les nostres adquisicions d’aquesta temporada:

Piu et Nau vestit topos

Aquests pantalons bombatxos són els preferits de la meva filla. I queden moníssims! tant per nen com per nena.

Piu et Nau vestit

El mono aquest no el tenim, però m’encanta!

Piu et Nau mono1

piu-et-nau

Per bebés tenen coses molt maques i d’una roba gustosíssima. Jo no coneixia la marca quan va néixer la meva filla, però d’aquí poc seré tieta i… demà vaig a comprar el meu primer regal :)

Si voleu conèixer més coses sobre les noies de Piu et Nau podeu llegir l’entrevista que els van fer per al blog de Suit Beibi. I si voleu veure la col·leció d’aquesta temporada aquí teniu el catàleg.

Cap resposta a “Piu et Nau, roba còmoda i elegant per als teus petits.”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.