Pintar amb ampolles, taps… imaginació al poder!

Per

octubre 9, 2014Crear7 Comentaris

Un dia a la setmana, mentre l’Àlex i en Martí estan al Petit Drac, l’Emma i jo tenim la oportunitat de passar una tarda soles, mano a mano.

Normalment aprofitem per fer manualitats. A l’Emma li agrada molt i a mi em resulta molt complicat quan hi són tots dos perquè són nivells diferents i mentre l’Emma ho fa tot al detall amb tota cura i paciència a en Martí el que li agrada és enguarrar-se com més millor i omplir els fulls a brochazo limpio.

Cada vegada costa menys, però igualment m’agrada poder estar una tarda per ella i fer algo juntes. L’altre dia volíem fer alguna cosa amb pintura, però no sabia el què. Li vaig preguntar a una bona amiga i em va explicar que amb la seva filla havien fet un quadre pintant flors amb culs d’ampolla de refresc de 2l.

A l’Emma li va encantar la idea! Com que no teníem ampolles de refresc vaig fer servir ampolles d’aigua (sempre en tinc algunes guardades per si de cas) i ens va anar bé perquè no teníem un full massa gran.

manualitats amb nens pintura

manualitats amb nens fons

manualitats amb nens base

pintar amb ampolles de plastic

Vam escollir colors i fer barreges. Vam pintar el fons del full de colors, però sense barrejar-los. A sobre vam fer les floretes i després els vam dibuixar el pal. I ja està! Va quedar molt resultón!

manualitats flors

L’altre dia en el blog the picky apple vaig veure com feien un arbre de tardor pintant les fulles amb taps de suro. Em va semblar molt bona idea. Ho tinc apuntat per provar-ho.

arbre amb taps de suro

A vegades és xulo sortir-se de la norma i provar de pintar amb altres objectes: esponges, taps de suro, rodes de cotxes, esquitxant amb raspalls de dents… molts objectes quotidians poden ser pinzells potencials!

If you are reading this, thank you Deepti for the tip. You are always full of creativity and inspiration. Love, L.

7 Respostes a “Pintar amb ampolles, taps… imaginació al poder!”
 1. Nuria

  Quina idea tan xula!! I és que realment tenim moltes coses del dia a dia que ens poden ajudar a fer coses super maques.
  Jo m’apunto la idea per practicar amb la peque, a veure si té paciencia, però crec que sobretot lo dels taps de suro que són més petits li agradarà molt.

  • Sarrià Petits

   Sí Núria, jo volia fer la dels taps de suro amb els dos. Preparar jo el tronc quan no hi siguin (o un dia amb l’Emma sola) i després deixar fer també en Martí amb els taps. Segur que li encanta!
   O sinó pels peques també simplement un full en blanc, pintura de colors i taps per pintar. Pots quedar ben bonic tot de puntets. Una abraçada!

 2. Itacadventure - gLòRia

  Molt bona idea lo de les ampolles!
  Nosaltres volem fer segells per estampar de pirates i hem pensat fer-los amb plastilina, així hi ha doble distracció. La idea és estampar les banderoles per la festa d’aniversari amb decoració pirata. Utilitzarem la plastilina “barrejada” per fer-los.
  Ja t’explicaré com ens han quedat, però hem vist la idea a pinterest i sembla que queda bé. Jo si que estic amb els dos…

  • Sarrià Petits

   Ostres, no n’havia sentit a parlar mai de fer segells amb plastilina. Ja m’explicaràs com es fa! És bona idea!

   • Nettie

    Aww, I’m soo jealous. I really wanna go one day. The photos are great, cute family, hehe~ The Statue of Liberty ones are sooo funny, hahahah~I hope you we;n7&#821ert there today when they had that explosion. Stay safe & take care~!! ^_______^[]

 3. NÚRIA

  Quin material heu fet servir per pintar?? no són pincells normals no?? respalls de dents… m’encanta la idea i el resultat… petons

  • Sarrià Petits

   Per l’aniversari de l’Emma la meva germana li va regalar una capsa plena de material de manualitats i a dins hi havia aquesta mena d’esponges petites. Ens van anar molt bé per fer el color de fons. Petons Núria!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.