Mones de Pasqua a la pastisseria Escribà

Ahir em vaig patejar bona part de l’Eixample en missió Mammaproof amb en Martí i un dels llocs que vam anar a conèixer és la pastisseria Escribà, molt freqüentada en aquesta època de l’any per les seves famoses mones de Pasqua. En aquell punt del passeig en Martí ja s’havia adormit i no ens vam quedar a prendre res, però tornarem amb tota la family.

pastisseria escribà

És una visita xula perquè us podeu quedar a berenar (tenen trones i alguns colors perquè els nens dibuixin mentre esperen/han acabat) i admirar les obres de xocolata que hi ha allà exposades. Hi ha mones i ous petitons típics dels que es regalen, però també una figura de playmòbil de xocolata, un bulldog gegant de merengue… espectaculars!

Per aquests dies han muntat un photocall perquè tingueu un record de la vostra visita a la pastisseria i estan a punt d’acabar l’aparador que lluiran aquesta setmana santa. Que serà?

Si voleu veure més fotos i saber més detalls, avui publico l’experiència a Mammaproof.

avuipublicoamammaproof

3 Respostes a “Mones de Pasqua a la pastisseria Escribà”
 1. mavi

  Muchas gracias por este descubrimiento Laia! la verdad es que este lugar es un dulce oasis en plena locura de la Gran Vía ¡excelente punto de apoyo para las tribus inquietas!

  • Sarrià Petits

   Yo no había estado nunca y me encantó! Tengo que volver con la family despierta :)

  • Elly

   Every time I have a dream, I dream about certain people. I do72;8&1n#t miss them or have feelings for them but in my dreams I do and it feels so real. How come?

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.