Massatge infantil, grup de criança i activitats per aquest estiu a Creix amb Traça

Creix amb Traça és un espai familiar que proposa cursos, tallers i activitats per a tota la família: ioga, dansa, psicomotricitat, contes… Ja us en vaig parlar aquí fa un temps quan vaig anar a conèixer el centre.

Sempre es van renovant i afegint cursos que poden ser de l’interès de les famílies i, aquest mes vinent inicien un nou curs de massatge infantil per a nadons de 1 a 9 mesos. El massatge fomenta el vincle afectiu, relaxa, augmenta les defenses, alleuja els còlics i dóna seguretat in confiança. Si hi esteu interessats podeu reservar plaça aquí.

masaje infantil

A més a més, aquest juny-juliol obren el seu espai a les famílies amb nens menors de 3 anys, però que ja gategen per participar a l”estiu en moviment. Descobreix i gaudeix de tot el que el teu bebè és capaç d’experimentar en un espai segur i adaptat a les seves necessitats amb espatlleres, matalassets, escales, túnels, ponts, balancins, gronxadors… 4 dies a la setmana de 10 a 12h per només 35 euros al mes.

Estiu-en-Moviment

I per a mares i pares amb nadons, cada divendres de 10h a 11:30h ofereixen gratuitament un espai de criança perquè puguem compartir les nostres experiències i vivències com a pares, dubtes, alegries, trucs, lectures… amb altres famílies que també estan passant per aquesta etapa.

Si voleu anar a conèixer el centre, es troba al carrer Alacant 30-32. Segur que l’Eva i el seu equip us rebran amb els braços oberts i aconseguiran que vosaltres i els vostres petits us sentiu com a casa.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.