Llibres: on és la meva mama?

S’acosta Sant Jordi i us vull recomanar dos llibres que a casa nostra han tingut molt èxit. Els dos són llibres protagonitzats per dos personatjes amb el mateix problema: han perdut la seva mare i la volen trobar.

El peix peixet – Guido van Genechten

El peix peixet ha perdut la seva mare i la busca pel fons del mar. Es va trobant pel camí diferents animals marins: un caragol groc, un pop lila, una balena blava… i finalment troba la seva mare que és de tots els colors de l’arc de Sant Martí.

Primer li explicàvem nosaltres, però ara a l’Emma (2 anys i 10 mesos) li agrada molt explicar-lo ella i ens va dient els animals que van sortint i els colors de cada un. I jo li pregunto: “és aquesta la mare del peixet?” i ella fa un “Noooooooooo” molt exagerat :)

el peix peixet

Una mica perdut – Chris Haughton

Una història bonica, senzilla i molt ben il·lustrada d’un petit mussol que cau de l’arbre i es queda perdut en mig del bosc. Amb la col·laboració d’un esquirol, que li va suggerint una mare darrera d’una altra, coneixerà altres animals que finalment l’ajudaran a trobar-la.

Està molt bé perquè a part que també és molt fàcil perquè el puguin explicar els nens mateixos, en cada lectura pots descobrir elements nous amagats en les il·lustracions.

una mica perdut

Espero que els disfruteu tant com nosaltres!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.