Jocs d’ordinador per als més petits

Serà perquè tant jo com el seu pare treballem tot el dia a l’ordinador que a l’Emma sempre li ha interessat molt, sobretot quan nosaltres l’estem fent servir. Fins ara volia fer lletres, i li posàvem el word i ella anava escribint les que sap i canviant el color.

Però aquest estiu hem passat uns dies amb la meva germana i ens ha recomanat unes pàgines que utilitzen a l’escola on ella és mestra i que als nens els agrada molt i els va molt bé per començar a aprendre a fer servir el ratolí.

Una d’elles és http://www.edu365.cat/infantil/index.htm

edu365

He de reconèixer que no me l’he mirat tota, hi ha infinites coses! Jocs, dibuix, música, contes, el cos, escriptura, mates, entorn… Feu-hi un cop d’ull i els vostres fills ja us diran que és el que més els agrada. De moment a l’Emma tots els videos del caga tió i cançons infantils.

L’altra pàgina, que és la meva preferida, és http://www.poissonrouge.com/

Poisson rouge

També té moltíssimes coses per a fer, s’ha d’anar investigant. Però m’agrada molt la senzillesa dels dibuixos, dels jocs i l’estètica. A més es pot posar en molts idiomes diferents. Els nens més grans poden anar fent sols amb el ratolí, però l’Emma (2 anys i poc) encara no el sap fer servir. Seiem juntes i anem provant diferents jocs.

La part que més li agrada és el kidscorner. Coses tan simples com menjar una poma a mossegades, inflar un globus, endevinar siluetes o pescar amb una canya causen furor.

Kidscorner

Si els vostres fills tenen interès per l’ordinador, aquestes pàgines són un recurs més que estic segura que els agradarà i alhora els farà aprendre mentre s’ho passen bé. I si vosaltres teniu temps de seure i compartir-ho amb ells, aleshores l’èxit està assegurat.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.