Granja Les Pedreres

Fa un parell de setmanes vam anar a celebrar l’aniversari d’un amic a la Granja les Pedreres, a Sant Fruitós de Bages. Hi havia moltes famílies amb nens i ho van voler organitzar en un lloc on hi capiguéssim tots i on els nens poguéssin estar entretinguts.

les pedreres

les pedreres

La granja està a una hora de Barcelona i em va agradar molt el lloc per fer celebracions i poder estar relaxat mentre els nens juguen al seu aire.

les pedreres

La porta la Carme i durant la setmana fan visites i tallers per a les escoles. Els caps de setmana i dies de festa la lloguen per reunions familiars, events, aniversaris… Tenen una caseta petita per a grups reduïts i una nau més gran per a molta gent. Per als nens tenen lloc per córrer, sorral i material per organitzar gimcanes, curses de sacs…

El menjar es pot organitzar com es vulgui: contractar càtering, portar-lo de casa, fer barbacoa… les estovalles, taules, cadires, etc ho posen ells.

les pedreres

les pedreres

I a l’hora dels postres la Carme s’endú els nens i els fa una visita a la granja mentre els pares fan el cafè tranquilament. Poc a poc van coneixent tots els animals i molts els poden inclús tocar, que és el que més els agrada.

20131117_140628 les pedreres

És una opció diferent per un aniversari en grup que als nens els encantarà segur.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.