Fira de Santa Llúcia 2011

Ahir va començar la fira de Santa Llúcia d’aquest any. I avui hi hem anat nosaltres amb l’Emma. Li ha agradat molt el Tió i, encara que em costi dir-ho, els pare noel que ballen música disco i fan llumetes. En quant a les parades, tenen el tradicional de cada any: tió, arbres de Nadal, plantes de Nadal, molses, suros, figuretes de pessebre, caganers,… i els caganers dels famosos! Els podeu veure a www.caganer.com.

Aquest any la fira celebra ni més ni menys que el seu 225è aniversari i per això han ampliat la seva durada i seran a la plaça de la Catedral fins al 22 de desembre. A la seva pàgina web www.firadesantallucia.cat, trobareu informació sobre la història de la fira, els artesans, les parades i sobre les activitats que tenen organitzades per aquests dies. A destacar el 13 de desembre, que faran un tió popular, contes de Nadal i cantada de nadales.

També trobareu informació sobre exposicions de pessebres per tot Catalunya.

Una recomanació: si us lleveu aviat i hi aneu quan obren us serà més fàcil de passejar-hi amb els nens. Avui a les 11h del matí no s’hi estava malament.

Activitat: Fira de Santa Llúcia 2011
Lloc: Plaça de la Catedral, Barcelona.
Quan: del 26 de novembre al 22 de desembre.
Horari: laborables de 10:30h a 20:30h i festius i vigilies de 10:30h a 21:30h.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.