Excursió fàcil per Collserola amb nens

Collserola és un plan fantàstic per escapar-se de la ciutat sense haver de marxar massa lluny. Fa temps ja vam descobrir l’excursió al pantà de Vallvidrera31 i avui us explico la sortideta que hem estat fent últimament. Una excursió, se’n podria dir passejada de fet, molt fàcil per fer amb nens a Collserola. S’hi arriba en transport públic, és apta per a totes les edats i es pot fer durant tot l’any. Ja veureu que a les fotos anem en màniga larga perquè són de quan hi vam anar a l’hivern.

estacio ferrocarrils vallvidrera

Agafeu els ferrocarrils a Sarrià i baixeu al Baixador de Vallvidrera. Des d’allí la volta és circular i per un camí molt senzill i entretingut de fer amb els més petits.

amb nens a vallvidrera

excursio nens vallvidrera

Només sortir dels ferrocarrils ja veureu el camí a mà esquerra. És un camí ample que va pel mig del bosc i allà els nens poden jugar amb fulles, fer equilibris amb els troncs, collir coses en un cistell… al menys els meus van parant a cada moment a mirar coses que els criden l’atenció.

excursio vallvidrera

Al cap d’una estona aquest camí puja cap a dalt per unes escales. I ens trobem amb una taula gran de pedra, on podeu aprofitar per menjar, i una esplanada grossa amb unes pedres molt divertides per jugar.

taula vallvidrera

Són pedres de descoberta que tenen petjades de fulles i d’animals gravades al ciment i els nens han de veure de què es tracta.

pedres descoberta vallvidrera

petjades fulles pedres vallvidrera

Una mica més enllà podeu seguir recte o agafar el camí que va fins la Font Joana. En aquest trencall vam veure senglars i tot a ple dia.

familia senglars vallvidrera

senglars vallvidrera

font joana baixador vallvidrera

Vam estar jugant una estona a la zona de la font i vam tornar cap als ferrocarrils.

vallvidrera amb nens

És realment una escapada molt ràpida de fer des del barri i per una estona estàs al mig del bosc i desconnectes. I la tornada es fa també en un moment. Molt recomanable.

 

Una Resposta a “Excursió fàcil per Collserola amb nens”
  1. Montserrat Secall Cleries

    Totes són boniques ,però pEr a nens petits m’agrada aquesta la de Collserola

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.