Escoles bressol indignades

Per

desembre 22, 2011EscolesCap comentari

Avui a la festa de Nadal de l’escola bressol de la nostra filla ens han informat de la greu situació que viu la xarxa d’escoles bressol municipals. El nou govern de Xavier Trias, amb col·laboració amb el PP, es decanta per una escola bressol concertada. A partir de l’any vinent no es crearan més places bressol públiques, se’n faran 1000 més de concertades i sembla (el regidor d’educació encara no s’ha dignat a donar la cara) que van camí de donar la gestió de les escoles bressol a empreses privades.

Si voleu una informació més extensa de com ha anat tota la història, en aquest article s’explica molt bé:

http://escolesbressolindignades.files.wordpress.com/2011/10/carrer121.pdf

L’etapa educativa de 0 a 3 anys és molt important, és quan l’infant s’estructura com a persona. El servei de les Escoles Bressol Municipal és respectuós amb el creixement individual de cada nen i el ratio d’educador per nen és més baix que en qualsevol guarderia privada, cosa molt important per poder cobrir les necessitats de cada infant de la manera més personalitzada possible. Les persones que hi treballen són responsables, implicades i fan una feina fantàstica ajudant-nos a educar els nostres nens.

Els treballador d’escoles bressol s’estan movilitzant. Pots seguir-los a través del seu blog  http://escolesbressolindignades.wordpress.com/ i pàgina de facebook https://www.facebook.com/pages/Escoles-Bressol-Indignades/280192645347072 Molts ànims a tots!

Difón el missatge i ajuda’ns a unir forces per defensar un servei de qualitat per als infants. El 03 hi és!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.