Els roserars del Parc de Cervantes de Barcelona

A finals d’abril vam agafar el tram i vam anar a visitar el Parc de Cervantes (av. Diagonal, 708-716). No hi havíem estat mai i ens va agradar molt. Jo havia llegit que hi ha un roserar molt gran, però no m’imaginava que en realitat el que hi ha és roses i rosers per tot el parc.

Hi ha accés per la Diagonal i per la Ronda de Dalt. Nosaltres vam entrar per la Diagonal i el primer que ens vam trobar és el jardí dels perfums. Una sèrie de parterres amb roses plantades on l’Emma i en Martí (i nosaltres!) anàvem ficant el cap per ensumar.

parc de cervantes

Hi ha un circuit de camins que et porta a veure els rosers, raconets per descansar, pèrgoles amb roses enfiladisses… i durant els mesos de floració (de maig a juliol) es poden veure més de 150.000 roses obertes. Un espectacle!

parc de cervantes

parc de cervantes

Per als nens és molt entretingut i l’Emma i en Martí van fer el camí amb nosaltres sense problemes. Tot i això, hi ha una zona del parc amb gespa per descansar o fer picnic, una font i una zona de jocs infantils amb tobogans i tot lo típic. I una tirolina que és el que més va agradar a l’Emma.

zona infantil parc cervantes

Avui comparteixo l’experiència a Mammaproof i us ho explico allí també amb més detall. Espero que us agradi l’article!

avuipublicoamammaproof

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.