El libro de la primavera: tantes històries com vulguis imaginar-te.

Per

febrer 19, 2013LlegirCap comentari

Avui us vull recomanar un llibre que vam agafar a la biblioteca i que s’ha convertit en un dels preferits de l’Emma (ara té dos anys i set mesos): el libro de la primavera. És de l’editorial Anaya (2005) i l’autora i il·lustradora és la Rotraut Susanne Berner.

No és un llibre convencional, és de tamany gran, no té text i el que ens proposa és observar. A cada pàgina ens trobem escenes d’una ciutat i els seus voltants narrades en imatges. Molts personatges que s’entrecreuen, cada un amb la seva petita aventura que podem seguir a través de les il·lustracions. Una noia que perd el barret mentre va en patinet, una roda de bici punxada, un home que va a comprar una planta…

el-libro-de-la-primavera

Cada vegada que l’agafem, que són moltes!, descobrim petits detalls que se’ns havíem passat per alt. Juguem a buscar personatges a través de les pàgines, a imaginar on aniran els personatges que ja no veiem…

A la contraportada ens presenten alguns dels protagonistes i ens expliquen la seva història amb una frase, però el llibre està ple d’altres escenes, detalls, persones o animals que també expliquen històries. Val la pena recórrer les pàgines i deixar-se portar sense buscar res concret, per les escenes plenes de vida que dibuixa l’autora.

wimmelbuecher

La col·lecció és una sèrie de llibres de la mateixa autora, un per a cada estació de l’any. Nosaltres hem llegit el de la primavera i demà l’Emma ja va a la biblioteca a buscar el de l’hivern. A veure quines sorpreses ens depara!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.