El cau del castor

Al centre cívic de Sarrià innaguren un nou servei d’infància i família: el cau del Castor. Just l’altre dia vaig agafar el cartell on expliquen en què consisteix. Es divideix en quatre tipus d’activitats: música, festes populars, natura i contes. Tot gratuït.

El castor musical té lloc els dissabtes a les 13h. Aquest proper dissabte 21 comença el primer! Gaudeix d’espectacles en viu per a tota la família a la terrassa de la cafeteria del centre cívic.

El castor i les festes populars tindrà lloc els dies 14 i 15 de febrer en motiu de la festa de carnestoltes. L’activitat es farà a l’espai infantil “el Parc”, on podreu participar dels tallers de confecció de disfresses. Hi ha dos torns: matí (14 de febrer d’11:30h a 14h) i tarda (15 de febrer de 17:30h a 19h).

El castor lector (contes al parc) s’organitza els dijous a les 17:30h. Està adreçat a nens i nenes a partir de 3 anys i el cicle que fan ara va de temàtica mediambiental. Per dijous 26 de gener està programat “Animals, animalons, que bufons!!”.

El castor i la natura (la llavor) es programa els dimarts a les 17:30h i té com a objectiu acostar els infants al món de l’ecologia en totes les seves vessants. Va adreçat a nens i nenes a partir de 3 anys.

A mida que vagi sabent les activitats concretes que faran, ja us aniré dient. De moment, aquestes són les d’aquesta setmana. Atenció que comencen avui!!

El castor i la natura. La Llavor.
Dimarts 17 de gener a les 17.30 h
El viatge d’una gota. Vols saber més sobre l’aigua que consumim diàriament a casa? vine i a través del viatge d’una gota descobriràs molt més del que et penses.
Una sèrie de Jaques-Remy Girerd.
Documental cedit pel Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA)

El castor musical. Parèntesi.
Dissabte 21 de gener a les 13 h
Activitat musical. The Northern Songs Trio
Trio format per Laia Cagigal cantant, en Toni Mena a la guitarra i en Joan Motera al contrabaix, que ens delectaran amb versions de The Beatles amb aires jazz i aromes folk.
http://www.myspace.com/laikahi

Per a més informació:
Centre cívic Sarrià, carrer Eduardo Conde 22-42.
Tel. 932562720
ccsarria@qsl.cat

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.