Barcelona Pipus, un restaurant casolà amb racó per als nens

Avui us recomano Barcelona Pipus (Arístides Maillol, 21), un restaurant que està al costat del camp de Barça. Els dies que hi ha partit al camp generalment està ple, però la resta de dies és un lloc molt tranquil on podreu dinar a gust i els nens podran jugar una estona mentre acabeu.

IMG_5126

També crec que posen el partit per la tele. Així que en dies com avui per exemple que el Barça juga a les 18h el podeu anar a veure en família i els nens poden estar jugant al racó de jocs.

Barcelona Pipus camp nou

El local és molt gran i lluminós, amb molt lloc entre les taules. Tenen trones, però el bany no té cambiador i està a la part de sota baixant unes escales.

Barcelona Pipus raco jugar

El menjar és casolà i bàsicament és hamburguesa, pizza artesana, carpaccios, croquetes casolanes, pasta… els nens segur que trobaran moltes coses que els agradin. Les croquetes es veu que són boníssimes!

pizza barcelona pipus

pasta barcelona pipus

L’Edgar, l’emprenedor de família de restaurandors que va decidir muntar el Barcelona Pipus és tot amabilitat i sempre està obert, en la mida de les seves possibilitats, a satisfer la necessitat de les famílies que venen. Allí podeu celebrar aniversaris, menjars de grup… només cal demanar-ho.

Aquest diumenge dia 15 a les 17.30h fan un contacontes i tallers per a tota la família. Si el voleu anar a provar, és una bona ocasió!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.