Baby Books a A Peu de Pàgina

Ja sabeu que m’agrada molt fer coses amb els nens i disfrutar d’activitats familiars que ens agradin a tots. Al barri tenim la sort de comptar amb una llibreria de proximitat, on poder ser aconsellats, amb títols seleccionats amb criteri i que a més a més ens organitza activitats molt recomanables.

Ja us vaig parlar del club de lectura per a bebès l’any passat i estic molt contenta que aquest any es torni a repetir. El Baby Books es fa a la llibreria A Peu de Pàgina i el conduirà la Sandra, responsable de Contes de Mantega de Llet de Vaca Suïssa.

BABY BOOKS són sessions de contacontes per a bebès (d’1 a 3 anys), acompanyats dels pares i les mares, per compartir un temps ric, pausat, sense presses, per a poder desplegar la imaginació i recollir-la, per recrear coses vistes i viscudes.

El taller es farà cada dimecres a les 16:30h i el preu és de 50 euros per 5 sessions. El que a mi m’ha agradat molt és que compres les 5 sessions però hi pots anar els dimecres que vulguis, no cal que siguin tots seguits. A mi personalment em va fantàstic perquè sempre surten coses, els nens es posen malalts, s’allarga la migdiada… mil coses que fan que igual aquell dimecres concret no et vagi bé.

baby books a peu de pagina

El taller començarà el dimecres 8 d’octubre i podeu inscriure’us i demanar informació aquí o a la mateixa llibreria (c/Major de Sarrià, 50).

Tallers extraescolars de teatre, contes i escriptura

A més a més, durant tot aquest trimestre, també organitzen tallers per a nens més grans. Un nou concepte d’extraescolars que ja us vaig donar a conèixer el setembre passat i que repetiran gràcies a la bona acollida que han tingut les activitats.

el llapis que es mossega la cua

El llapis que es mossega la cua: un taller de contes i escriptura creativa per a infants. Aprendrem a somiar contes i descobrirem el plaer d’escriure’ls des de la passió, deixant de banda la pressió de les normes ortogràfiques i sintàctiques. Treballarem l’expressió artística per expressar qui som i com veiem el món, amb sensibilitat i mirada crítica. El paisatge de la vida segueix existint tot i estar parlant del que passa en el món dels contes perquè no són dos mons sinó un de sol. El resultat és un conte escrit pels infants sobre un tema que ells trien.

un conte per canviar el món

Un conte per canviar el món: aquest taller és un espai per a l’expressió artística a través de la reescriptura oral de contes i el joc del teatre; a través de la reflexió i les emocions. Els infants transformen un conte en una obra de teatre (canvien la història, els personatges, les actituds, els fets, el final del conte) i creen el seu propi relat que reflecteix la seva mirada crítica i sensibilitat. En la darrera sessió, els nens i nenes fan l’obra de teatre en presència dels pares i familiars, la representació de com veuen i volen el món.

el joc inventar contes

El joc d’inventar contes: un taller perquè els infants es narrin a través de la fantasia. Inventen un conte a cada sessió. Creen els personatges, els objectes màgics, els vehicles i el decorat del conte. Fan servir tècniques diferents (dibuix, plastilina, elements de la natura, peces de roba). Comparteixen els seus contes explicant-los als altres nens i nenes. Els pares i familiars poden assistir-hi de públic per escoltar les històries.

2 Respostes a “Baby Books a A Peu de Pàgina”
  1. NÚRIA

    Ay quina peneta!! els dimecres tenim Can Ponsic, però pinta molt bé el club de lectura per a bebes!!!, espero que es torni a repetir… a més la Sandra va ser companya meva de classe a la EGB… uff!!

    • Sarrià Petits

      Sí que té bona pinta! Quina casualitat que coneguis la Sandra. Té un projecte molt xulo, segur que el taller estarà genial.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.