Arquect: arquitectura a l’abast de tots

Avui us porto un projecte molt interessant que vaig conèixer no fa gaire. És Arquect, impulsat per l’arquitecta Elena Guim tot just fa un any i que ja s’està consolidant amb èxit a la nostra ciutat.

L’objectiu d’Arquect és difondre la cultura arquitectònica a no-arquitectes, a gent de totes les edats interessada en l’urbanisme, la seva ciutat, l’entorn i l’hàbitat urbà.

arquect

Durant aquest primer any s’han centrat en tallers d’aproximació de l’arquitectura als més petits i han estat a l’Hora lliure i la Ludoteka de Gràcia i al Centre Cívic Can Déu disfrutant amb els més menuts. Però també presten serveis a escoles, institucions, empreses o fundacions i dissenyen itineraris, visites a despatxos… per apropar la ciutat als ciutadans.

El seu proper taller és aquest dissabte dia 19 a les 11:30h a l’Hora lliure de Gràcia. Faran un taller de construcció d’un iglú, adaptant el sistema de construcció dels esquimals. Encara sou a temps d’apuntar-vos-hi aquí!

iglu

Taller habitatges del món: Igloo. © Arquect

Jo no els he probat personalment, perquè la meva filla encara és massa petita, però trobo que és una manera molt interessant d’apropar l’arquitectura als més petits i una eina més que tenim els pares per enriquir el ventall d’activitats perquè provin, s’ho passin bé i puguin triar el que més els interessa.

ludoteka

Taller El carrer és nostre!. © Arquect

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.