Aquest estiu pinta bé

La campanya de vacances d’estiu coordinada per l’ajuntament de Barcelona ha començat aquest mes. A la seva web hi trobareu tota la informació sobre inscripcions, ajuts econòmics i les diferents activitats ofertades per escoles, associacions i organitzacions de la ciutat: bressols d’estiu, casals d’estiu, rutes, campaments, colònies, estades fora de Catalunya i casals esportius.

aquest-estiu-pinta-be

Els campaments, rutes i colònies són per tot Catalunya i algunes zones d’Espanya (Galícia, Osca,…). Per als casals i bressols d’estiu i els casals esportius podeu fer una cerca de cada activitat per districte i obtindreu les propostes més properes a casa vostra. Jo he buscat per al districte de Sarrià-Sant Gervasi i aquí podeu veure el resultat.

– Casals d’estiu: a part dels casals d’estiu de cada escola, el centre cívic Casa Sagnier, el centre cívic Sarrià i la Casa Orlandai també organitzen casals per a nens i nenes.

– Bressols d’estiu: a part dels organitzats per les diferents escoles bressol del districte, l’espai municipal El Petit Drac organitza un bressol d’estiu en família per a nens i nenes d’1 a 3 anys.

Campus Olímpia: al centre cívic Vázquez Montalbán de Vallvidrera s’hi farà el Campus Olímpia Natura.

Casals esportius: organitzats pel centre esportiu municipal Can Caralleu.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.