Agenda de la setmana – del 13 al 19 de juny

Bon dia! Aquesta setmana continua la festa major de Sant Gervasi, amb molts espectacles i festes al carrer. També a les biblioteques i tallers als centres cívics.

Nosaltres ens preparem per anar a conèixer una piscina en un entorn fantàstic i de la que ens han parlat molt i molt bé. Si em seguiu a xarxes socials (facebook o instagram) podreu cotillejar per avançat ;)

I a veure si tinc temps d’explicar-vos els nostres plans d’aquests dies passats. Últimament em dóna per repetir les coses que feia jo de petita. I diumenge em vaig trobar jugant amb els nens a el parc de les aigües, fent barquets de paper i tirant-los a navegar al mateix llac on jo els havia fer navegar fa més de 30 anys. Es diu ràpid eh! mare meva… A més a més anava amb una de les meves amigues de la infància, amb qui hem compartit escola, dies de festa a la adolescència… i ara allí estàvem les dues amb nens de 10, 8, 6 i 3 anys. Uff! això no s’atura! però em sento feliç de poder dir que ho gaudeixo tot el que puc.

instagram sarria petits

 

I, tornant a l’agenda, això és el que us espera per aquesta setmana. Com sempre, podeu fer més aprotacions als comentaris.

DIMECRES 15 de JUNY

Espectacle de màgia interactiva. Plaça Adrià. De 18h a 19.30h. Gratuït.

Sac de Rondalles. Històries cuinades de Collserola. A les 17.30h. A la biblioteca Collserola.

Jocs i contes. A les 17.30h. A partir de 3 anys. A la biblioteca Joan Maragall.

DIJOUS 16 de JUNY

Primeres passes. Narració “contes amb olor de cel blau”. A les 11h. Per a infants de 6 mesos a 3 anys. A la biblioteca Joan Maragall.

Espectacle de Titelles. A les 18h. Plaça Frederic Soler.

DIVENDRES 17 de juny

Cloenda de tallers amb circ bombeta. A les 17.30h. Al centre cñivic Vázquez Montalbán de Vallvidrera.

Estem com un llum. Taller de d’experiementació sensorial a través de la llum, la música i els colors. A les 17.30h. Al centre cívic Casa Sagnier.

DISSABTE 18 de JUNY

Sessions gratuïtes de prova de Music Together. Classes de música en família. A les 10.30h i a les 11.30h al centre cívic Casa Sagnier.

Showroom Mumsmade de Little Miss i Porket. De 10h a 14h a Aúpali (c/Tradició, 7)

Festa major de Sant Gervasi. Aquí teniu el programa amb totes les activitats. Aquesta tarda, festa infantil.

Land art. Descobrim el parc de l’Oreneta. D’11h a 13h. Organitza el centre cívic Sarrià. Cal inscripció prèvia.

Taller de cuina familiar: coca de Sant Joan. De 10.30h a 12.30h. Al centre cívic Vil·la Florida. Preu: 9,95 euros (adult), 5,86 euros (infant). A partir de 4 anys.

coca sant joan

DIUMENGE 19 de JUNY

Festa major de Sant GervasiTaller de circ. D’11h a 14h. A la plaça Bonanova.

 

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.