Wonderfun incorpora novetats molt xules per als nens i nenes més grans

Aquesta setmana comencen les portes obertes a Wonderfun, perquè pugueu fer un tastet de les seves activitats! (al final del post teniu els horaris). Segur que moltes el coneixeu o n’heu sentit a parlar. Si em llegiu, jo mateixa he compartit moltes vegades per aquí les classes d’anglès que va fer l’Emma o les classes de música als matins amb el Martí.

wonderfun-sarria

Quin ha estat el secret del seu èxit?

El tracte familiar, un espai per a tots (mamis i bebès als matins, nens i nenes a les tardes), un mètode innovador d’immersió lingüística en anglès a través del joc i escoltar sempre a les famílies.

I arrel d’aquest últim punt, parlant amb les famílies, és com han desenvolupat l’oferta d’activitats en anglès per als nens més grans, de 9 a 12 anys.

Com sabeu el seu mètode d’extraescolars en anglès és per immersió lingüística i es basa en tres activitats, una per trimestre, que són impartides exclusivament en anglès per professors nadius. Fins ara eren només teatre, natura i manualitats.

Aquestes tres activitats funciones perfectament amb els nens més petits i es seguiran fent per aquesta franja d’edat. Hi van súper contents, juguen, aprenen coses i també anglès.

En canvi, a mida que els primers alumnes van anar creixent, reclamaven activitats més “de grans”. Us sona, no? I escoltant a nens i famílies, han elaborat tres activitats per als més grans que són la bomba. La idea és acompanyar-los per descobrir quines són les aptituts i habilitats en les que més destaquen o que més els agraden i que puguin fer un tastet de diferents professions reals.

Així hi haurà tres activitats diferents, una cada trimestre: robòtica, oficis i cinema.

Cinema: prepararan un curtmetratge, descobriran diferents tècniques de cinema, escriuran guinons, treballaran escenografia, vestuari, aprendran fotografia…. reforçant l’anglès parlat i escrit.

Professions: jugaran amb fusta, cables i tornillos, treballant professions i oficis més artesans. Es fomentarà la curiositat dels nens a través d’activitats perquè coneixin com funciona el món en què vivim.

Robotics: aprendran de manera lúdica conceptes de matemàtiques, física, ciències i tecnologia. Treballaran amb Lego Mindstorms i donaran les primeres passes en programació.

Mola, no? La Maria, fundadora de Wonderfun, em va dir que havia costat trobar professors nadius que puguessin impartir aquestes classes, però que els ha trobat i que són boníssims! Així que ja ho sabeu, estareu amb els millors.

Podeu trucar al 937064414 per informar-vos.

O anar a les jornades de portes obertes que comencen avui i duren un parell de setmanes. Seran de 16.30h a 18.30h el dimarts 13 de setembre, dijous 15 de setembre, dilluns 19 de setembre i dimecres 21 de setembre.

welcome-days-2016

 

Cap resposta a “Wonderfun incorpora novetats molt xules per als nens i nenes més grans”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.