Traç, escola d’expressió plàstica

Tallers familiars, cursos per a nens, cursos per adults, tallers postpart i molt més en aquesta veterana escola del barri de Sarrià.

L’Escola Traç té una història de més de 35 anys educant a petits i grans en les arts plàstiques. El seu local, al carrer Paletes 3, sembla petit des del carrer, però quan entres hi ha sales i més sales per acollir la multitud de tallers i activitats que organitzen.

Escola Traç

Aquesta és la sala multifuncional de berenar, menjar, llegir o descansar. I a més a més fa de sala d’exposicions. El mes passat hi havia la fàbrica de les RRR, reciclar, reinventar i reutilitzar. Un dels pilars pedagògics de l’escola.

Escola Traç

En aquesta sala s’hi fan els tallers per adults de plàstica, pintura, ceràmica, aquarel·la, gravat, escultura, restauració i pintat de mobles,… normalment als matins o als vespres. Al pis de dalt hi ha una altre espai gran també per adults, molts d’ells fidels a l’escola des de fa anys, que han trobat al Traç el raconet que buscaven per pintar i compartir l’amor per l’art amb altra gent.

Escola Traç

A les tardes cap a després d’escola, és el torn dels nens. Els cursos són a partir de P5 i fan plàstica, escultura, còmic i dibuix i pintura. També fan cursos de plàstica per a nens i nenes amb deficiències (a partir d’11 anys). I un curs d’artteràpia per a adults i infants amb dolències afectives, psíquiques o físiques o per a aquells que desitgin conèixer-se millor a través de les arts plàstiques.

escola traç

Quan no hi ha escola, per Setmana Santa, a l’estiu… els nens i nenes poden gaudir de cursos intensius de plàstica combinats amb altres activitats com dansa o música en acord amb les escoles del barri Vàrium i Antàrtida. La inscripció per als cursos d’estiu 2012 comença aquest mes! Podeu trobar tota la informació aquí.

escola traç

Una novetat d’aquest any és el taller pre/postpART, on pares i mares artistes podeu fer manualitats per al vostre nadó, tot compartint en un bon ambient, inquietuds i experiències amb altres mares mentres el vostre fill dorm al costat. Mireu quines coses més maques que fan!

taller postpart

I per a les famílies amb nens i nenes de 3 a 5 anys hi ha l’espai creatiu compartit, on podeu anar amb el vostre fill a passar una bona estona treballant junts en un projecte artístic. Tot i que l’Emma encara no té ni 2 anys i era una mica limitat el que podia fer, nosaltres ho vam provar ahir a la tarda i ens ho vam passar la mar de bé.

Escola Traç

La Glòria, que porta la classe, va ser molt amable amb nosaltres i va tenir molt bona mà amb l’Emma, que escoltava les seves explicacions i de seguida es va posar a experimentar amb la pintura. Li va agradar molt pintar amb pinzell i barrejar els colors.

Escola Traç

Les altres famílies, amb nens una mica més grans, feien projectes realment espectaculars. Coets, escuts, safates, penjarobes i una girafa moníssima. Uns artistes!

Escola Traç

Després vam provar amb el fang, que era la primera vegada que el veia. Li va agradar molt tocar, trencar, fer boletes, aixafar,… i quan la Glòria va portar l’aigua per mullar-lo ja va ser lo más.

escola traç Emma

Vam tenir una experiència fantàstica i ens vam quedar molt impresionats de la quantitat de materials, recursos, tècniques i espais diferents de què disposen. Moltes gràcies a l’Eva i a tot l’esquip del Traç per la seva amabilitat i per convidar-nos a conèixer l’escola. Quan l’Emma sigui una mica més gran ens tornarem a veure!

TRAÇ: escola d’expressió plàstica
paletes nº3, baixos 08034 (Barcelona)
932 806 323 – trac@escolatrac.com
http://www.escolatrac.com/


View larger map

Cap resposta a “Traç, escola d’expressió plàstica”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.