Suit Beibi: productes originals i diferents per a nens

Ja us vaig explicar aquí i aquí que quan vaig ser mare les meves prioritats van canviar i vaig reinventar una mica la meva vida per dedicar-me a projectes que m’agradessin i em permetessin coinciliar la feina amb la familia.

Un d’aquests projectes és portar i gestionar la botiga online de Suit Beibi. Suit Beibi és una botiga molt especial d’objectes, decoració i articles per a nens. Hi trobes coses triades amb molt de gust, alegres, colorides, diferents…

Suit Beibi 1

Està molt a prop de casa meva i sempre que hi passava em quedava admirant els seus aparadors. De fet, abans de treballar-hi, ja la vaig recomanar a Sarrià Petits. I és que primer de tot en vaig ser clienta i fan. I després, per coses de la vida, de ser veïna he passat a formar part de l’equip.

Avui em fa il·lusió ensenyar-vos la nova web que hem fet (entre jo i el pare de les criatures, que es dedica a l’optimització i programació web i la resta de l’equip de Suit Beibi) i que espero que us agradi.

Hi podeu trobar una mostra del que tenen a les botigues de carrer (Benet i Mateu 52 i Santaló 60). A mi personalment m’encanta tot el de la marca danesa Rice, que a més no és gens fàcil de trobar a Espanya.

Caixes per guardar joguines

Les casetes de rafia per guardar joguines són una passada de maques i a més decoren i són molt pràctiques.

Vajilla melamina rice 2014

I la vaixella de melamina de colors i estampada queda bé tant per a nens com per a donar color a una taula de festa d’adults. Hi ha bols de servir, gerres d’aigua… fins i tot vaietes de cuina diferents, que decoren la cuina i fugen de la típica villeda groga.

Suit Beibi 2

Feu un cop d’ull a la web i segur que no podeu quedar-vos amb només una cosa: joguines, complements, motxiles, vinils, banderoles… tot mola taaaan. Crec que treballar en una botiga on t’ho voldries endur tot a casa és primordial per fer-ho bé i per disfrutar de la feina.

platos papel fiestas suit beibi

Volem que Suit Beibi arribi a molta gent, així que si t’ha agradat la web i tot allò que hi tenim, t’agrairé molt que ho comparteixis amb els teus amics i em facis un cop de mà amb la difusió.

I si vols un detallet xulo per la casa, l’habitació dels nens, un regal o decorar una festa amb un toc especial, segur que aquí trobes el que busques.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.