Contacontes i activitats familiars a la biblioteca Clarà

Ahir a la tarda vam anar a la Biblioteca Clarà (c/Doctor Carulla, 22) a escoltar un conte. Era la primera vegada que hi anava amb en Martí i li va agradar molt.

Biblioteca Clarà

Mentre esperàvem vam estar una estona a la zona que tenen especial per als més petits, amb llibres en estanteries a la seva alçada i sofàs i puffs tovets perquè puguin seure o estirar-se còmodament.

Biblioteca Clarà

Al Martí li va interessar tot: els llibres, però també els sofàs i les decoracions de la paret. Era novetat total i estava 100% en mode investigador.

IMG_1260

El contacontes que vam anar a veure es diu “Coloraines” i l’explicava la Gina Clotet. És una petita història amb colors, contes, cançons i moviment que va deixar els més petits bocabadats. Jo no sabia si en Martí seria massa petit, però la Gina va saber captar molt bé l’atenció de tots els nens i nenes. I quan va veure que ja estaven cansats, doncs es va acabar. Una mitja hora.

Normalment la programació de contacontes sol ser per a nens més grans, però aquest trimestre és el primer que es realitza l’activitat “Primeres passes” a la biblioteca Clarà. I nosaltres contents de poder gaudir d’aquesta bona iniciativa tan a prop de casa.

lletra_petita

No és senzill estar al dia de les activitats si no visites sovint la biblioteca, però per la programació de tardor podeu consultar el pdf d’activitats infantils aquí o l’agenda de la biblioteca a la seva web. Normalment us heu d’inscriure a les activitats i les places s’ocupen ràpid, així que si hi ha algo que us interessa, no us encanteu!

A part del “primeres passes” per als més petits, gairebé cada divendres hi ha “sac de rondalles”, un contacontes per a més grans, normalment a partir de 3 o 4 anys. El proper és el divendres dia 25 d’octubre:

Australia un mundo de cuento
Lilly Story (Australia)
En el marc del festival munt de mots.
A partir de 4 anys

I el dia 26, dissabte a les 12:30h, The Pinker Tones venen a presentar llibre CD “Rolf & Flor, Flor & Rolf“, amb il·lustracions de Miguel Gallardo. Tinc molta curiositat per conèixer aquest grup, així que si som a Barcelona i a la resta de la família li ve de gust hi anirem.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.