Club de lectura per a bebès

La Gemma, de la llibreria A Peu de Pàgina, ha posat en marxa un projecte que no em pot agradar més. Un club de lectura per a bebès fins a 3 anys que comença la setmana vinent.

Dividiran en dos grups d’edat: de 6 a 18 mesos (els dilluns)  i de 18 mesos a 3 anys (els dimecres). La setmana vinent fan sessions de prova gratuïtes on podeu assistir amb el vostre petit i veure si us agrada la idea. Teniu tota la informació al cartell o podeu trucar directament a la llibreria.

Club de lectura A peu de pagina

A mi em sembla una idea boníssima. No només els més petits podran disfrutar d’una estona de lectura de qualitat en familia, sinó que tant pares com nens podran gaudir de les recomanacions i coneixements de dues expertes literàries com la Gemma i la Maria.

Només em fa ràbia una cosa… que jo no hi podré anar amb en Martí! :(

Disfrute-ho vosaltres que podeu!

2 Respostes a “Club de lectura per a bebès”
  1. mfp

    Moltes gràcies, Laia! M’encantaria anar-hi. Quina pena que moltes activitats per nadons les fan al matí i quan ja treballem ho tenim complicat per anar-hi. Moltes gràcies per totes les teves recomanacions i suggerències!

    • Sarrià Petits

      Hola Mireia, de res! Sí, a mi també em va passar el mateix un cop l’Emma va començar a anar a l’escola bressol. Però a les tardes també hi ha coses! :)

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.