Activitats infantils a la Casa Sagnier

Dins del districte i a poques parades de ferrocarril es troba el centre cívic Casa Sagnier, al carrer Brusi 51, prop de la plaça Molina. Un centre que m’encantaria tenir més a prop de casa, pel seu suport a les famílies i pel gran nombre d’activitats i tallers que organitzen per als més petits.

Vull dir per endevant que no hi he anat mai (encara!) i que no puc parlar de primera mà, però em sembla interessant donar a conèixer la seva oferta per si a algú li queda a prop o s’anima a acostar-s’hi.

Les activitats infantils s’engloben en el servei de lleure Casal Infantil, que s’organitza en tres projectes per a tres franges d’edat diferents:

Casal diari: espai de trobada per a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys. És a les tardes de dilluns a dijous i ofereixen activitats de ludoteca, manualitats, jocs, teatre, medi ambient, sortides,… Podeu consultar tota la informació de grups i preus a la seva web.

casal diari casa sagnier

Diverdivendres: activitats familiars gratuïtes cada divendres a la tarda de 17’30h a 19h. Aquest mes podeu gaudir de Divercinema (20 de gener) i taller de cuina (27 de gener). Trobareu la informació per als propers mesos a la web del centre.

diverdivendres casa sagnier

La Saleta: espai familiar per nens i nenes de 0 a 3 anys. Inclou un espai de joc i relació per a pares i nens amb diferents horaris i grups segons edats, tallers familiars de ioga, massatge infantil, música,… i grups de criança i tertúlies i xerrades de suport a la família.

la saleta casa sagnier

tallers familiars casa sagnier

També ofereixen tallers familiars per a nens i nenes de 0 a 3 anys amb un adult acompanyant.

Dins d’aquesta extensa oferta super interessant per a les famílies, m’agradaria destacar els grups de criança, molt importants per recolzar les mares en els moments difícils. No en tinc coneixement de cap per aquí al barri i sempre va bé saber que en tens algun a prop on t’hi puguis dirigir.

Si algú prova alguna activitat o si ja ets usuari de la Casa Sagnier, m’encantaria saber la teva opinió! pots deixar un comentari al final d’aquest post.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.