Activitats en família al MACBA

Ahir, dia de la Mercè, ens van convidar al MACBA a la inauguració de la nova temporada de MACBA en família. Coincidia amb una jornada de portes obertes on tothom era convidat a participar i, només entrar, ens va rebre una pluja de confetti (de la mà de l’artista Jordi Ferreiro) que ens va entusiasmar.

MACBAIMG_1163MACBAMACBA

Després vam anar a una sala polivalent on ens vam trobar amb tota la tribu Mammaproof. Una de les coses que més m’ha agradat d’escriure Sarrià Petits és conèixer gent maca, creativa i divertida amb qui compartir experiències. Hi havia la Marta de mamasmolonas, l’Ana de Bateau Lune, la Marta de Kiraw, la Marta de unamamadiseñadora… i vaig conèixer finalment la Maria José de Blog de moda para tu bebé i la Sarah de Social Toy.

Ens van reunir per presentar-nos les activitats familiars que tenen programades per aquest trimestre. Són tallers de cap de setmana (dissabtes a les 12h i les 17:30h i diumenges a les 12h), per a nens i nenes a partir de 6 anys. N’hi ha tres: Connexions insòlites, Paraula, matèria i gest i Taller de Nadal. No he sabut trobar la informació específica a la web, però si voleu més detalls podeu escriure a educacio@macba.cat o trucar al 934121413.

Un dels objectius per aquest any és acostar el museu a les famílies. Els tallers familiars són cada cap de setmana i en events especials les famílies disposaran d’una sala com la que vam tenir nosaltres ahir amb totes les comoditats. En Martí i l’Emma la van disfrutar molt.

MACBA

MACBA

MACBA

MACBA

A part, el museu disposa també d’accessos per a cotxets i cambiador de bolquers als banys.

Jo feia temps que no visitava el MACBA i, tot i que m’he perdut bona part de la visita guiada per “problemes” familiars, m’ha agradat la part que he vist.

Una idea que em va semblar molt bona per a visitar museus amb nens, que vaig llegir al blog Con botas de agua, és fer-los una petita guia amb les obres que veuran i que així les puguin anar identificant ells mateixos i marcant-les amb un gomet un cop vistes.

Després de la visita al museu, era l’hora de dinar i hem dinat a la focacceria Buenas Migas de la plaça Bonsuccés. Una bona tria si vas amb nens: bona qualitat, amb opcions saludables per als més peques, amb terrassa perquè passegin quan es cansin de seure a taula i trones.

Buenas migas

Una Resposta a “Activitats en família al MACBA”
  1. Nelda

    Mwah 30 jan 2012, 20h07 J’ai BF3, je ne suis pas déçu, mais j&uorqs;aimerais bien tester le multijoueur de MW3…Il y a des véhicules dans modern warfare 3 ?

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.