Tot el que necessites per la tornada a l’escola

Per

setembre 1, 2016ComprarCap comentari

Acabem d’arribar i ja ens estem mirant tot el que ens demanen per a la tornada a l’escola: pitets, bates, bosses de roba, tot marcat… més motxiles i bosses per al berenar. Us en faig cinc cèntims i us deixo els enllaços a les botigues per si us serveix d’inspiració.

Bates d’escola

A mi personalment ja em van bé els clàssics: bates de quadrets, pitets llisos d’un color… i això ho podeu trobar en qualsevol merceria del barri. Jo sempre les compro a la merceria Bricall (major de Sarrià, 72), però també n’hi ha una mica més avall o a la Lola Botona del carrer Manuel de Falla.

Però si busqueu bates d’escola originals i diferents, hi ha alguns llocs on les podeu comprar online. Us deixo els enllaços:

bata escola original

bata guarderia original

Motxiles, bosses de roba i gots

Hi ha dues botigues al barri on trobareu coses moníssimes per a nens: Suit Beibi i The Toy Box.

Jo per proximitat i perquè hi vaig treballar una temporada i les conec, sempre vaig a Suit Beibi. Tenen botiga al carrer Benet i Mateu, a l’Illa Diagonal i també al carrer Santaló.

Allà trobareu motxiles moníssimes, gots originals i bosses de tela per al berenar o la roba bruta.

motxilles sarria

Etiquetes i segells per marcar la roba

Fa poc us vaig explicar les nostres peripècies provant diferents maneres de marcar la roba dels nens. En resum, em quedo amb dos sistemes.

Els meus favorits són les etiquetes Stickets, que són xules i amb la planxa es fan en un moment. I el segell per marcar roba de MioMioMio. Molt pràctic i bonic.

segells marcar roba

Llibretes, llapis, retoladors, carpetes…

Pel material escolar més de papereria i o si voleu coses més de merchandising amb els seus dibuixos preferits, podeu mirar a Clips (Major de Sarrià, 125), una papereria de tota la vida que tenen de tot, o a Pictum que va obrir fa poc a baix de tot del carrer Major de Sarrià i que té botigues repartides també per Sant Gervasi.

 

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.