Torre de les Aigües: la platja de l’Eixample

Si teniu ganes de canviar d’aires i baixar un dia pel centre, la piscina dels jardins de la Torre de les Aigües és un molt bon plan per fer amb nens. Hi vam anar fa un temps i ho vam passar molt bé. És una illa de cases al mig de l’Eixample, a prop de la plaça de Catalunya, on antigament hi havia una torre que portava aigua als primers edificis que es van construïr. I ara s’ha reinventat en el que la gent anomena la platja de l’Eixample.

torre de les aigües

L’entrada que es paga és molt econòmica, 1,55 euros. Al costat hi ha un bar on pots comprar begudes o algo per picar, tot i que pots entrar menjar a dins dels jardins i berenar el que portis de casa. També tenen vestidors per cambiar-se, banys i dutxes (però a fora).

cambiadors torre de les aigues

Hi ha una zona de ciment amb bastanta ombra dels arbres, una zona amb sorra de platja amb pales, galledes… i tot el necessari per jugar (no cal que ho porteu) i la piscina.

platja de l'eixample

La piscina em va sorprendre perquè pensava que seria més petita i està força bé. Fa tota la volta a la torre i és ideal per refrescar-se i per als nens petits. No és gens fonda i quan hi vam anar en Martí, que era petit, podia anar caminant per gairebé tot arreu. El fet que no tingui molta profunditat és super atractiu pels nens, que corren, salten, es mullen… sense cap tipus de por.

piscina torre de les aigües

A tot el voltant hi ha una petita repisa perfecta per als pares on podem seure i prendre una mica el solet amb els peus en remull sense perdre de vista els nens.

Està al carrer Roger de Llúria 56 i està oberta del 25 de juny al 9 de setembre tots els dies de la setmana de 10h a 20.30h, però podeu trucar per confirmar (637402866). Si hi aneu al migdia hi trobareu menys gent. També s’hi poden celebrar aniversaris (aquell dia n’hi havia un), però us ho heu de portar tot vosaltres.

Nosaltres hi vam anar en ferrocarrils i en tornar en Martí i l’Emma van disfrutar con a bojos amb un plan molt barceloní: jugar amb els coloms i globus de la plaça Catalunya.

plaça catalunya

I si voleu saber més llocs per anar a banyar-se a Barcelona, aquí en teniu una llista.

 

Cap resposta a “Torre de les Aigües: la platja de l’Eixample”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.