The Toy Box

Quan vaig conèixer la Mireya, propietaria de The Toy Box, de seguida vaig veure que era una ment inquieta. Amb mil projectes en marxa i ganes de fer-ne molts més, sempre amb un denominador comú: coses fetes personalment, amb gust i amb un disseny molt acurat.

The Toy Box es troba al passeig de la Bonanova 110, a primera vista sembla una botiga normal i corrent i costa imaginar el local (i el jardí!) tan fantàstic que s’obre al seu interior.

A la botiga podeu trobar tot tipus de roba, accessoris i productes infantils actuals, divertits, moderns i plens de color per regalar, per decorar una habitació infantil i perquè els vostres petits vagin a la última.

The Toy Box

The Toy Box

Al fons de la botiga hi ha l’espai per tallers, on s’hi fan tallers de decoració de reposteria, origami, paper maché, fang, plàstica,… sempre propostes originals complicades de fer a casa. De moment els tallers els fan els nens sols (sense pares), però dins dels plans de futur està pensat fer algun taller en familia perquè pares i fills puguin compartir l’activitat.

The Toy Box tallers

I al fons de la botiga s’obre aquest màgic i meravellós jardí que serveix per organitzar events, festes d’aniversari, comunions, celebracions d’adults… qualsevol proposta és bona.

The Toy Box jardí

The Toy Box jardí

Té molta vegetació i ombra i és ideal per dies de primavera o estiu. La Mireya ofereix la decoració personalitzada de l’espai, amb dissenys sempre sorprenents i originals, i s’encarrega d’organitzar activitats, preparar el berenar, el pastís, fer les invitacions… i si ho desitges també es desplaça a domicili per preparar events amb un toc personal i únic.

The Toy Box
Passeig de la Bonanova 110, 08017, Barcelona.
Tel. 93 280 12 51


View larger map

2 Respostes a “The Toy Box”
 1. Carmen

  Hola,

  Me gustaría saber más información para saber si se puede montar la fiesta de cumpleaños de mis hijos en vuestro espacio, ver las condiciones de alquiler del lugar y disponibilidad para el 12 de mayo.

  Gracias y saludos,

 2. ELISABETH

  Bon dia;
  Voldria saber preu per a celebrar festa aniversari d’una nena + 6 convidades per al proper dissabte 12 de maig.

  moltes gràcies

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.