Taller de pasta: encomanant el plaer de cuinar als més petits.

El Taller de Pasta de Sarrià va obrir fa un parell d’anys al carrer Senillosa número 5, prop de la plaça Artós. Combina una botiga amb un obrador a la vista dels clients on cada dia es prepara la pasta fresca.

Taller de pasta

L’Alessandro és el responsable del local i prepara personalment cada dia tot el que es vendrà. Pasta del dia, feta a mà respectant la tradició italiana, amb ingredients de qualitat, sense conservants ni colorants.

Taller de pasta

Per Nadal vam donar-nos el gust de provar els raviolis de foie mi-cuit amb reducció d’oporto i van ser un exitàs.

Taller de pasta

Però el taller de pasta no es conforma en ser simplement una botiga de pasta artesanal. Va més enllà i es defineix com un obrador/botiga on es mira, es compra, s’aprèn i es comparteix.

Taller de pasta

Amb aquest objectiu, al fons del local organitzen cursos per adults i també per a nens, on els ensenyen a amasar, estirar i tallar la pasta i a farcir raviolis. Un cop acabat, els petits cuiners es poden endur les seves creacions per compartir amb tota la familia. Vaig trobar molt interessant que els nens vegin com es fa la pasta, que no surt d’uns paquets del super, que la facin ells mateixos i que després se la puguin menjar a casa en família, orgullosos del que han preparat.

Taller de pasta

Els cursos són per a nens a partir de 8 anys. Es fan cada dimarts i cada dijous a les 17:30h i duren una hora. El preu és 12 euros. Si us hi voleu apuntar ho podeu fer a través de la seva pàgina web.

Taller de pasta

I perquè no tingueu excusa, també hi ha un petit racó on ofereixen als seus clients utensilis relacionats amb el món de la pasta. Per cuinar-la, per servir-la,… tot el necessari per poder preparar pasta artesanal a casa.

Menjar bona pasta pot ser ben econòmic, saludable i molt divertit si es prepara en família.


View larger map

Una Resposta a “Taller de pasta: encomanant el plaer de cuinar als més petits.”
  1. Mònica

    Hola estic interessada en fer un taller de pasta amb el meu fill. Som de fora de barcelona i ens aniria molt e fer.lo en disabte. Teniu programat algun curs pròximament?

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.