Skip hop, qualitat en tots els sentits.

Per

setembre 25, 2013ComprarCap comentari

Quan va néixer l’Emma em van regalar la bossa per al cotxet Skip Hop, aquesta típica que té tothom. Em va anar perfecte. M’agrada el diseny que té, és pràctica i, tot i que una mica cara, la marca em donava confiança en quant a qualitat.

Diaper bags skip hopQuan la vaig treure de l’armari per utilitzar-la amb en Martí un parell d’anys més tard, les cremalleres de la part de dalt se’m van trencar totes de seguida. Només agafar-les per tancar es trencaven. Em vaig quedar una mica decepcionada i així ho vaig comunicar per email a Skip Hop. Em van demanar una foto de la bossa i unes quantes dades i després de rebre-les, em van dir que m’enviarien una bossa nova a casa. Tot gratuït. I ja la tinc.

Ho he volgut explicar perquè m’he quedat encantada amb el seu servei d’atenció al client i penso que no és una pèrdua de diners per a ells (com creuen molts negocis del nostre país), sinó al contrari. Han guanyat una clienta i segurament més, perquè no dubtaré en recomanar-los, tal i com estic fent ara.

I ja posats, us ensenyo la meva wish list d’aquesta marca.

Aquest setembre vaig estar a punt de comprar les motxiles per a nens. Són molt xules i als nens els encanten! Les vaig trobar una mica grans per l’Emma (P3), però l’any vinent segur que cauen.

Motxiles skip hop

Tota la col·lecció Zoo està molt bé i els dissenys d’animals són molt encertats per agradar als més petits. Nosaltres tenim l’ampolla amb la canyeta i la portem a tot arreu.

zoo collection skip hop

Aquesta bossa és una de les meves preferides. Per portar panyals i tot el que vulguis i a més a més bossa tèrmica per al menjar.

meal to go bagI una manta per anar al parc de picnic i no mullar-se amb la gespa. Com que no en tenim ni en portem mai sempre estem gorronejant raconets de les mantes dels altres. Ja va sent hora que siguem una família feliç com aquesta de la foto ;)manta parc

La manta no l’he vist a cap botiga, però moltes de les altres coses les podeu trobar a Suit Beibi, al carrer Benet i Mateu 52.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.