Roba per a nens online a GAP Kids

Abans de tenir fills vam estar vivint un temps a Estats Units. Allà sovint anava a les botigues GAP a comprar coses per mi i també per a nens quan havia de fer algun regal. Tenen coses xules i bé de preu. I sempre m’han donat molt bon resultat, moltes coses encara les tinc ara.

Fa poc vaig descobrir que també es pot comprar online des d’Espanya. Ho vaig provar i fantàstic. Jo sóc molt de comprar per internet i buscar sempre ofertes. Als nens se’ls queda la roba petita de seguida i em costa gastar-me molts diners en alguna cosa. A més ara l’Emma ja tria la seva roba i no sempre li agrada el que li compro i és una pena que roba molt cara es quedi a l’armari.

Gap nena

A GAP tenen coses molt mones, tant per bebè, nena o nen (tot i que per a nen no m’agrada tant la selecció). I tenen un apartat de rebaixes amb molta oferta de fins el 50% de descompte. A més, a partir de 50 euros l’enviament és gratuït.

gap nen

Ja em direu si us agrada. Jo entrant per escriure el post ja he vist alguns pijames d’oferta que segur que em quedo per l’any vinent :)

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.