Més cançons i instruments

Avui he tornat de la classe amb l’Emma a Can Ponsic amb dues recomanacions. Com que aviat ens haurem de disfressar, hem escoltat una cançó de carnestoltes del disc del Miqui Giménez “Canta-me’n una, canta-me’n dues”.

miqui gimenez

M’ha agradat molt i l’Elvira, la mestra, m’ha assegurat que és un disc molt ben fet i molt didàctic. A més, ni una, ni dues,… té més de 70 cançons! totes cançons populars catalanes, algunes ben antigues, i que s’organitzen en diferents apartats: cançons de bressol, cançons de falda, jocs de dits, cançons de diada, cançons màgiques, cançons d’ofici, cançons d’animals, cançons eliminatives (de triar), cançons joc i cançons diverses. Si voleu fer-hi un cop d’ull, aquí podeu veure la llista de les cançons amb una petita explicació de cada una per a que sapiguem com ballar-la o de què va.

Si us interessa el venen a Can Ponsic per 15 euros em sembla. Jo no l’he comprat perquè ja tinc bastants CDs de música i de moment estem entretinguts, però segurament acabarà caient. També l’he vist a internet a www.todocoleccion.net

I una altra novetat d’avui: unes campanes de la marca Rainbow bells. Són 8 campanes de 8 colors diferents i cadascuna toca una nota diferent.

rainbowbells

Segons he vist per internet, inclouen unes instruccions que t’ensenyen a tocar diverses cançons infantils seguint el codi de colors. Les campanes sonen molt bé i ho he trobat genial per compartir i fer música tota la familia.

Si algú sap on trobar-les estaria bé que ho compartís. Jo n’he vist per internet a botigues online de UK, com www.sensetoys.com i també les tenen a www.hermex.es, però les he trobat una mica cares. Per cert, que la pàgina aquesta d’hermex no la coneixia i tenen milions de coses de didàctica de la música. Val la pena entretenir-se a fer un cop d’ull.

Si no sempre podeu fer com nosaltres i venir a disfrutar-les a Can Ponsic. Em queda pendent una entrada explicant la bona experiència que estan sent les classes de música.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.