Manualitats d’una mare del montón

Per

abril 25, 2012Crear1 Comentari

Després de tot aquest temps de navegar per internet i d’estar en contacte amb blogs de mares que fan autèntiques preciositats, meravelles i obres d’art i que decoren les habitacions i festes dels seus nens amb tan de bon gust, em feia molta vergonya mostrar públicament la nostra manualitat de l’altre dia. Però… que caram! a la meva filla (edat 22 mesos) li va agradar molt i vam passar una bona estona. És del que es tracta, no?

Doncs, sense evitar posar-me una mica vermella, aquí teniu la “manualitat” d’una mare mundana que no sap què és l’amiguri i mai ha tingut washi tape a les seves mans, però que amb unes patates, un rotulador, gomets i uns palillos s’ho va passar molt bé amb la seva filla creant aquests dos personatgets.

Super patata i el seu col·lega l’eriçó. Si ho proveu ja veureu que bé que s’ho passen els nens clavant els palillos!

personatges patata

personatges patata

Una Resposta a “Manualitats d’una mare del montón”
  1. Lourdes

    Les trobo realment molt maques, Laia!!! M’ho apunto per fer-ho amb la meva filla, la Rita. Jo també t’enviaré les cosetes que fem nosaltres. A la Rita li encanta posar-se el seu davantal de plàstic, ja sap que aleshores comença la sessió de manualitats!!!
    Nosaltres anirem divendres a la casa Sagnier, a veure si fem algun punt de llibre “decent”, que jo estic com tu, no sóc una artista, però li poso bono voluntat.
    Una abraçada.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.