Ludobooks, contes personalitzats per nens (amb descompte i sorteig!)

Avui us parlo de Ludobooks, una manera divertida d’acostar la lectura als més petits, amb un conte personalitzat que als nens sempre els agrada molt.

A més a més estan de descompte des d’avui fins al proper dilluns, per si vols aprofitar ;)

ludobooks_blackfridaycybermonday

Un o més personatges que s’assemblen al nen que rebrà el conte

Una de les coses que es pot fer amb Ludobooks és fer un protagonista (o dos si és per germans per exemple) que sigui semblant físicament al nen o nena que rebrà la història. Es pot triar el tipus i color de cabell, to de pell, color dels ulls, color d’ungles, roba, sabates… Un munt de coses perquè els més petits s’hi vegin reflexats.

Tenir un llibre que és únic per ells, ser els protagonistes, que hi surti el seu nom… els encanta.

personajes-personalizados-ludobooks

6-configurador

Dedicatòria personalitzada, frases i fotografies

En el llibre també es poden incloure molts detalls personals que faran que el regal sigui únic i emocionant. Es pot posar les edats del nen o nens, es pot incloure una dedicatòria personalitzada, algunes frases i també fotografies.

libro-personalizado-ludobooks

Un conte i una joguina!

El que més m’agrada de Ludoboks i que penso que ho diferencia d’altres propostes, és que el conte pot ser al mateix temps una joguina. En aquest cas un coixí amb la imatge del protagonista (que s’assembla al nen/a), amb un codi QR que quan l’escanejes pots llegir el conte i amb una butxaca darrere per guardar-hi coses. Així ho tens tot en un.

regalos-originales-ludobooks

10 contes per escollir, en paper o en format digital i tres idiomes

Hi ha moltes històries diferents per escollir segons els gustos de cada nen, totes amb continguts respectuosos i actuals.

Per aquesta època en tenen sobre els reis mags, el pare noel… i també per aprendre les lletres, de l’espai, la volta al món o per parlar de les emocions.

El conte pot ser en paper, en digital o combinat nino+conte i es pot escollir en català, en castellà i alguns en anglès.

El format digital està bé per als nens que fan servir mòbils per jugar o llegir. S’escaneja el codi QR que hi ha al nino i es descarrega el conte en el mòbil.

La volta al món: un conte per a conèixer el nostre planeta

L’últim conte que han incorporat a la col·lecció és el de la volta al món. És un llibre divertit i didàctic on el nen, convertit en protagonista de l’aventura, aprendrà curiositats de països i cultures diferents a la nostra. Un viatge on també s’ensenya el valor de la imaginació, del joc i de la creativitat.

Imprimir

Sorteig d’un llibre

Els contes personalitzats sempre són regals originals per nens i és una manera de regalar una cosa diferent i única. A la pàgina web de Ludobooks estan de sorteig fins el dia 11 de desembre. Aquí us podeu apuntar. Que hi hagi sort!

 

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.