Llibres per aquest Nadal

Per

desembre 20, 2012LlegirCap comentari

Nadal és un bon moment per compartir lectures amb els més petits de la casa, tot parlant de les tradicions i festes nadalenques, per això us hem seleccionat uns quants llibres perquè en gaudiu aquestes festes.

LLIBRES RETALLABLES amb la figura dels Reis i del Tió de l’empresa Qui Mana (Girona) per retallar i pintar.

llibres retallables

CAGA TIÓ!! Doneu menjar cada dia al Tió amb aquest llibre de l’editorial catalana Titiris, a la darrera plana trobareu la sorpresa…

llibre caga tio titiris

ELS TRES REIS D’ORIENT. Un llibre en pop up de l’Editorial Casals per conèixer la història dels reis Mags de l’Orient.

Els tres reis d'orient

ELS REIS D’ORIENT. Anna Canyelles. Il·lustracions de Roser Calafell. S’acosta el gran dia i els reis estan atabalats. A l’un no li caben tots els regals al camell, l’altre fa gimnàstica per estar en forma i poder pujar per les escales i el tercer pateix perquè fan tard. Com pot ser que encara estiguin així amb l’experiència que tenen?

Perfecte per introduir la tradició dels reis mags als més petits.

Dissabte 22 a les 12h a la llibreria A Peu de Pàgina (c/Major de Sarrià 50), hi haurà un contacontes sobre aquest llibre.

Els Reis d'Orient

ARA VE NADAL, Col·lecció Petits Móns, Editorial Baula. La col·lecció Petits Móns ofereix als nens petits els seus primers llibres de coneixements i ho fa amb lletra de pal, textos curts, i vocabulari senzill. Tot plegat va acompanyat de fotografies i imatges que són properes a les experiències dels propis infants. Aquest títol ens parla de l’hivern, de les llums que engalanen els carrers, dels pessebres, del Tió, dels menjars típics per a les festes nadalenques, del Cap d’Any i evidentment de la màgica Nit de Reis. Una passejada per les Festes Nadalenques de manera senzilla i amb imatges.

aravenadal

Podeu trobar tots aquests títols a la llibreria A Peu de Pàgina, al carrer Major de Sarrià 50.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.