Llibres d’animals per a nens

Avui us vull recomanar uns llibres d’animals que a casa ens han agradat molt, tant als nens com a nosaltres.

Jo també he après un munt de coses i els nens tenen moltíssim interès en conèixer les peculiaritats de cada animal i me’ls fan llegir una i una altra vegada. Estan explicats de manera molt didàctica i els enganxen de seguida.

llibres animals nens

Tenim dues col·leccions molt diferents però totes dues molt recomanables:

Llibres d’animals per a nens de National Geographic Kids

Aquesta col·lecció els té enganxats. Són llibrets molt prims, petits, molt manejables i cadascún tracta d’un animal diferent. Estan molt bé de preu, al voltant dels 4 euros cada un. Jo els vaig per Amazon, però quan els vaig recomanar ja fa temps a través de Instagram algú em va dir que també en tenen a l’Abacus.

Nosaltres tenim els de dinosaures, taurons, pingüins, papallones i caxalots. Cada un té un número a dalt a la dreta que indica el nivell de complexitat de les explicacions que hi surten.

llibres dinosaures nens

Estan molt bé perquè les explicacions són senzilles i plenes d’anècdotes de cada animal. I les fotos no són dibuixos, són reals. Explicant cada llibre aprofitem també per explicar el respecte pels animals, pels seus hàbitats… i coses com que sí, que els animals es mengen uns als altres i no n’hi ha de bons ni de dolents, sino que cadascú ho fa per alimentar-se i sobreviure. És un tema que ha donat per moooltes converses!

llibres taurons nens

També hi ha el format enciclopèdia, on hi surten tots i que també hem mirat i consultem de tant en tant. Però és més car i també més feixuc d’agafar.

Inventari d’animals de l’editorial Kalandraka

Aquest són uns llibres preciosos que també hem mirat molt i ens han agradat molt.

llibres insectes nens

Hi ha diversos títols, nosaltres tenim el d’animals del mar i el d’insectes. Hi ha tots els més coneguts i altres que no ho són tant. Cada animal està meravellosament il·lustrat en tot detall i al costat del dibuix hi ha una petita explicació amb dades d’interès i alguna curiositat. A mi m’encanten i els trobo una meravella. Demaneu-los a la llibreria i fullegeu-los i segur que us els voldreu endur :)

llibres animals mar nens

Aquests són els nostres preferits, però si teniu més recomanacions, les podeu deixar en un comentari. Els meus dos són fans dels animals i mai en tenen prou!

2 Respostes a “Llibres d’animals per a nens”
  1. Isabel

    Que chulos!!! Los miraré!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.