La fàbrica de Krto: creativitat i sostenibilitat.

Ahir vaig conèixer l’Anna i en Daniel, creadors de la Fàbrica de Krto, en un showroom a la llibreria + Bernat. Uns nois joves, encantadors i amb molt talent i bones idees que han tirat endavant el seu somni de dissenyar i produïr productes pràctics, que desperten la creativitat i que són sostenibles.

Com ja us haureu imaginat, tot el que fan està fet de cartró i he de dir que em vaig quedar impresionada de la qualitat i el bon disseny de totes les seves propostes.

20140709_212604

El que més em va agradar, una cadira de cartró (KrtoKids) amb el seu pupitre. La cadira es munta molt fàcilment, ho vaig poder aprendre allà mateix, i aguanta el meu pes asseguda perfectament (que ja és dir, jejeje), tot i que és de mida nen.

El pupitre té un got per deixar-hi els llàpis, un calaixet i (igual que els pupitres de tota la vida) se li pot aixecar la tapa per guardar-hi coses. Tot molt resistent.

la fabrica de ktro

A part de ser mobiliari de cartró, sostenible i reciclable, m’agrada molt la seva vessant educativa i creativa. Els nens mateixos poden pintar-los, enganxar gomets, fer un collage, estampar amb segells… el que se’ls acudeixi. I cada cadira serà única.

I a més a més és molt interessant el fet que experimentin amb el volum i descobreixin com d’un cartró pla, en pot sortir una cadira, o un pupitre o una forma en tres dimensions.

A part d’això també han dissenyat un drac de Gaudí i la basílica de la Sagrada Familia, de cartó, que es poden pintar i decorar amb paperets transparents que s’enganxen a mode d’escates (en el drac) o de vitralls (a la Sagrada Familia). Perfecte per un regal original.

20140709_212412 20140709_212401

Si voleu comprar algun dels seus productes, aquí trobareu una llista de tot de botigues d’Europa i Espanya que els venen.

I si voleu estar al dia de totes les seves novetats, podeu seguir-los a facebook o apuntar-vos a la seva newsletter. Em van estar explicant nous projectes i noves idees i us asseguro que seran un èxit.

Només necessitem, en aquest país, canviar una mica el xip i obrir-nos a nous materials que són tant o més vàlids que la fusta de tota la vida. Felicitats pel projecte, la filosofia que l’acompanya i la bona feina!

Cap resposta a “La fàbrica de Krto: creativitat i sostenibilitat.”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.